Νίκησε τη νευρική ανορεξία και ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες για να εμπνεύσει όλους όσους αγωνίζονται με την εικόνα τους

6 Νοεμβρίου, 2015 4:35 ΜΜ
More videos

Η Μέγκαν είναι 22 χρονών και βρίσκεται πλέον πίσω από μια πολύ επιτυχημένη ιστοσελίδα, η οποία εμπνέει ανθρώπους που υποφέρουν από διατροφικές διαταραχές και δεν μπορούν να ζητήσουν βοήθεια.

Η ιστορία της με τη νευρική ανορεξία ξεκινά το 2007, όταν και άρχισε να κάνει παρέα με μια καινούργια κοπέλα στο σχολείο της.

«Ηταν από εκείνες τις φιλίες που μπορεί να έχει κανείς μόνο τα πρώτα χρόνια της εφηβείας τους. Μια απεγνωσμένη προσκόλληση στον άλλον», αναφέρει.

«Περνούσαμε τον χρόνο μας βυθίζοντας η μία την άλλη σε ανασφάλειες. Πηγαίναμε για τρέξιμο στις 6 το πρωί ή παίζαμε badminton για ώρες, μέχρι τα όρια της εξάντλησης. Τελικά, σερνόμασταν στο σπίτι και τρώγαμε μπισκότα και κέικ», συμπληρώνει.

Αυτό που αποκαλύπτει, τώρα, είναι πως «προπονούσαν» κατά κάποιο τρόπο η μία την άλλη για να φτάσουν ένα βήμα πριν από τις διατροφικές διαταραχές.

Καμία δεν έβλεπε το κακό που γινόταν και πόσο τοξική ήταν η φιλία τους. Οταν η Μέγκαν μετακόμισε, έχασε επαφή με τη φίλη της και «έπεσε» ακόμα πιο βαθιά στην ανορεξία.

Πλέον, χρόνια αργότερα, χάρη στην αποφασιστικότητα, τη δύναμη της θέλησης, αλλά και κάποιους μηχανισμούς προσαρμογής και στρατηγικές, που περιγράφει στο blog της, bodyposipanda, η Μέγκαν έχει αναρρώσει πλήρως.

Η αυτοπεποίθηση που αισθάνεται «ξεχειλίζει» μέσα από το Instagram, παρουσιάζοντας φωτογραφίες από τον παλιό και τον τωρινό εαυτό της, μαζί με θετικά μηνύματα που φτάνουν στο κοινό της.

2ca3414f00000578-3244475-image-m-12_1442924290872 anorexia-anarrwsi9 anorexia-anarrwsi5 anorexia-anarrwsi2 anorexia-anarrwsi anorexia-anarrwsi8 anorexia-anarrwsi7

Ακολουθήστε μας στο facebook: