Νίκαια: Προσπαθεί να βγει «θύμα» ο καθηγητής που μαχαίρωσε τον σκύλο

16 Οκτωβρίου, 2020 3:21 ΜΜ
More videos

Ως «θύμα» του «άγριου» σκύλου επιχειρεί να παρουσιάσει τον εαυτό του ο καθηγητής που μαχαίρωσε το ηλικιωμένο ζώο στη μέση του δρόμου, στη Νίκαια.

Ο 54χρονος –που παίρνει τη μία αναβολή μετά την άλλη- ισχυρίστηκε, μιλώντας στο MEGA, ότι ο σκύλος του επιτέθηκε και αρνήθηκε ότι τον μαχαίρωσε, παρόλο που στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει φαίνεται να βάζει τον σουγιά στην τσέπη του αποχωρώντας από τη σκηνή της φρίκης.

Οι ισχυρισμοί του δράστη

«Θα αστειεύεστε βέβαια με το μαχαίρωμα τώρα έτσι; Δεν το θεωρώ να μου το λέτε σοβαρά. Εμένα μου όρμησε, με έριξε κάτω, όταν λοιπόν ήμουν ανάσκελα με το κεφάλι προς τον ουρανό είδα τον γείτονά μου, τον ……. , που τον φώναξα να με βοηθήσει απεγνωσμένα», ισχυρίζεται ο καθηγητής.

Ισχυρίζεται ακόμη ότι «είχα το κεφάλι προς τον ουρανό με τον σκύλο πεσμένο και μέσα στην απελπισία μου γιατί λέω “τώρα αυτό που διακυβεύεται είναι η ζωή μου” έκανα κάτι γιατί ο σκύλος επιτιθόταν στο λαιμό μου για να με σκοτώσει, έπρεπε να προστατεύσω τη ζωή μου».

Έκανε μήνυση στον κηδεμόνα

Παρά τους αυτόπτες μάρτυρες, που δηλώνουν ότι τον είδαν να κάνει κεφαλοκλείδωμα στο άτυχο ζώο και να το μαχαιρώνει, ο 54χρονος κατέθεσε και μήνυση εναντίον του κηδεμόνα του Έκτορα.

«Έχω πολλά χτυπήματα, στα χέρια μου, στα πόδια μου, στο κεφάλι, στους ώμους, στο γοφό. Ο σκύλος μπορεί να είναι φιλικός με τους γνωστούς ανθρώπους ή με άλλα σκυλιά, με το δικό μου σκυλί όρμησε και όρμησε σε εμένα», υποστηρίζει.

Από την πλευρά της, η κηδεμόνας του σκύλου δηλώνει ότι το ηλικιωμένο ζώο είναι φιλικό και συμπεριφέρεται άψογα με τα μικρά παιδιά της.

Ο δράστης ισχυρίζεται ότι ο Έκτορας του επιτέθηκε όταν είχε βγάλει έξω τον δικό του σκύλο, οι γείτονες όμως δηλώνουν ότι έχει κλωτσήσει κι άλλα ζώα και έχει επιτεθεί φραστικά και στους ίδιους επειδή φροντίζουν αδέσποτα.

Κατηγορίες προς τους φιλόζωους

Ο δράστης καταφέρθηκε και κατά των φιλόζωων που συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια και το σπίτι του, ζητώντας εξηγήσεις.

«Χτυπάνε με πέτρες τα παράθυρα, θέλουν να γκρεμίσουν τα κάγκελα, έχουν πετάξει… δεν ξέρω τι κάνουν μέσα στην πυλωτή τα αυτοκίνητα, φωνάζουνε, βρίζουνε, δολοφόνε, θα σε γ@μ@σουμε», ανέφερε ο 54χρονος.