Νύφη έμεινε έγκυος από νάνο-στρίπερ που προσέλαβε στο μπάτσελορ πάρτι!

10 Οκτωβρίου, 2014 6:24 ΜΜ
More videos

Μια νύφη από τη Βαλένθια της Ισπανίας είχε μια «στενή επαφή» με τον νάνο – στρίπερ, που συμμετείχε στο μπάτσελορ πάρτι της και προσπάθησε να το κρατήσει κρυφό, αλλά…

Μια νεαρή γυναίκα από την Ισπανία οργάνωσε το συνηθισμένο πάρτι που κάνουν οι νύφες ένα βράδυ πριν το γάμο τους με προσκεκλημένες τις φίλες της και προσέλαβε ένα νάνο στρίπερ να τις διασκεδάσει. Στο τέλος της βραδιάς η ζωηρή νύφη είχε μια «στενή» επαφή με το νάνο, αλλά δεν μίλησε γι’ αυτό ούτε στις πιο στενές της φίλες.

Το γεγονός συνέβη στις αρχές του χρόνου και πριν μερικές ημέρες η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα μωρό που πάσχει από νανισμό. Σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ο σύζυγός της νόμιζε ότι το παιδί ήταν δικό του και μόνο όταν το είδε στο νοσοκομείο κατάλαβε ότι «κάτι είχε πάει στραβά» με την σύζυγό του…

Η γυναίκα, που γέννησε σε νοσοκομείο της Βαλένθια, αναγκάστηκε να ομολογήσει το μέχρι πρότινος καλά κρυμμένο «μυστικό» της, το οποίο όμως τώρα έχει γίνει διεθνής είδηση, αφού μετά την ιστοσελίδα LasCincoDelDia, της Βαλένθια που το μετέδωσε πρώτη, το μετέδωσαν και τα εθνικά μέσα στην Ισπανία.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η νεαρή γυναίκα δεν είχε αναφέρει ούτε σε συγγενικά της πρόσωπα, ούτε στις φίλες της, την φλογερή νύχτα που πέρασε με τον διασκεδαστή νάνο, αλλά αναγκάστηκε να εξομολογηθεί όλη την ιστορία με την γέννηση του γιου της, αφού δεν μπορούσε να κρύβει άλλο το μυστικό της, όταν αποκαλύφθηκε ότι το μωρό πάσχει από νανισμό.

Πάντως, το όνομα της γυναίκας και το νοσοκομείο στο οποίο έφερε στον κόσμο τον «παράνομο καρπό» της «αμαρτωλής νύχτας» του πάρτι της, δεν έχουν αποκαλυφθεί!

protothema.gr