Νext Top Model: Zύγισαν την Ξανθούλα και αυτό που έδειξε η ζυγαριά δεν το πίστευε κανείς

26 Νοεμβρίου, 2018 11:35 ΜΜ
More videos

«Εγώ μπήκα στο ‘Next Top Model’ πιο νταρντάνα και βγαίνω λίγο πιο συλφίδα. Έχω αδυνατίσει και θέλω τα κιλά μου πίσω!», ακούσαμε την Ξανθούλα Τζερεφού να λέει στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων και την παραδεχτήκαμε.

Το ότι έχει αδυνατίσει πολύ, άλλωστε, είναι οφθαλμοφανέστατο. Αυτό που δεν περιμέναμε, όμως, είναι επαγγελματίας γυμναστής να… της βγάλει το καπέλο εκθειάζοντας τη μπροστά στις υπόλοιπες παίκτριες και την Έλενα Χριστοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι παίκτριας του GNTM κλήθηκαν να ζυγιστούν και να κάνουν λιπομέτρηση με τη βοήθεια εδικού που τις επισκέφτηκε στο σπίτι. Την ώρα, λοιπόν, που όλες οι παίκτριες είχαν βάλει από τρία έως και πέντε (!) κιλά, η Ξανθή είχε χάσει.

Και παρά το γεγονός ότι δεν μας αποκάλυψαν τα κιλά της, άφησαν να εννοηθεί πως το κορμί της είναι εξαιρετικά αρμονικό. Ο ίδιος ο γυμναστής είπε χαρακτηριστικά:
«Τις έβαλε όλες κάτω σε ένα πράγμα: Ναι μεν το λίπος της είναι στο 33% -μας κάνει για ένα plus size μοντέλο- αλλά έχει πάρα πολύ καλή αναλογία λίπους σε όλο της το σώμα!».

Και κάπως έτσι, η Ξανθούλα έβαλε τα γυαλιά στις ανταγωνίστριές της…