Νέος σάλος – Δημοσιογράφος παντρεμένη με παιδί καταγγέλλει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

8 Σεπτεμβρίου, 2022 8:37 ΜΜ
More videos

Την στιγμή που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στην Αλόννησο μετά από μια οδυνηρή σεζόν για το μαγαζί του, στην Αθήνα μια δημοσιογράφος βρίσκεται σε σκέψεις για το αν θα μηνύσει τον πρώην τηλεπαρουσιαστή για δημοσίευση προσωπικών στιγμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, η συγκεκριμένη γυναίκα βρισκόταν σε επαφή κάποτε μαζί του και ο ίδιος την φωτογράφισε εν αγνοία της. Πλέον είναι παντρεμένη κι έχει και ένα μικρό παιδί. Η δημοσιογράφος βρίσκεται σε επικοινωνία με γνωστό δικηγορικό γραφείο για να προβεί στις ανάλογες ενέργειες.

Πιο συγκεκριμένα, μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, κινητοποιήθηκε να μιλήσει με το πρώτο θύμα για να δει αν υπάρχει υλικό και με εκείνη. Πράγματι, υπήρχαν φωτογραφίες και με την ίδια, αλλά επειδή φοβάται μην τυχόν διαρρεύσει το όνομά της, σκέφτεται την επόμενη κίνησή της. Στις φωτογραφίες φαίνεται μόνο το σώμα της και για αυτό ακόμα δεν ξέρει αν θα κάνει μήνυση. Η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τη δημοσιοποίηση των ροζ βίντεο πρώην ερωτικών του συντρόφων ξεκινά τον Σεπτέμβριο του 2023.