Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
διεθνήΝεογέννητο χρειάστηκε 13 ράμματα στο πρόσωπο μετά από ατύχημα στην καισαρική

Νεογέννητο χρειάστηκε 13 ράμματα στο πρόσωπο μετά από ατύχημα στην καισαρική

Ένα περιστατικό βγαλμένο από ταινία τρόμου συνέβη πριν από λίγες μέρες στο Denver Health, στο Κολοράντο της Αμερικής. Ένα νεογέννητο κοpιτσάκι χρειάστηκε 13 ράμματα στο αριστερό της μάγουλο, αμέσως μετά την γέννησή της καθώς είχε ένα βαθύ κόψιμο που συνέβη κατά τη διάρκεια της καισαρικής.

55526 section 1200 new

Σύμφωνα με τον μπαμπά και τη μητέρα του κοριτσιού, Reazjhana Williams, το πλάνο της μαμάς ήταν να γεννήσει φυσιολογικά. Οι γιατροί της έδωσαν ένα χάπι για να επιταχύνουν τον τοκετό, και μέσα σε λίγα λεπτά ήταν έτοιμη να γεννήσει.

«Είπαν ότι το μωρό μας έκανε μια ξαφνική κίνηση που δεν μπορούσαν να ακούσουν τον καρδιακό της παλμό ή να το βρουν και έτσι επέλεξαν να της κάνουν καισαρική τομή», είπε ο πατέρας.

screenshot 2021 06 23 at 4.16.04 pm screenshot 2021 06 23 at 4.16.11 pm screenshot 2021 06 23 at 4.16.18 pm

Αμέσως μετά την γέννηση της κόρης τους ωστόσο, ήρθαν αντιμέτωποι με μια σοκαριστική εικόνα που δεν τους επέτρεψε να χαρούν. Στο πρόσωπο της μικρούλας Kyanni υπήρχε ένα βαθύ κόψιμο. Οι γιατροί τους είπαν ότι το κεφάλι της ήταν πολύ κοντά στα τοιχώματα του πλακούντα όταν έκαναν την καισαρική.

«Προσπάθησα να δείξω κατανόηση γι’ αυτό που συνέβη όμως το κόψιμο και ότι χρειάστηκε πλαστικό χειρουργό αμέσως με το που γεννήθηκε δεν βοηθάει» δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της μικρής, ενώ η γιαγιά της Kyanni ζήτησε να υπάρξουν κυρώσεις.

Το νεογέννητο κοpιτσάκι χρειάστηκε 13 ράμματα και η οικογένειά της ψάχνει δικηγόρο για να κινηθεί νομικά.

Πηγή: thesun.co.uk

Τα πιο σημαντικά