Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΝέο σοκ: Νεκρή η Αριστέα Πανταζοπούλου, το «άγνωστο» δράμα που ζούσε 16...

Νέο σοκ: Νεκρή η Αριστέα Πανταζοπούλου, το «άγνωστο» δράμα που ζούσε 16 ολόκληρα χρόνια, μέχρι τον θάνατό της

Η Αριστέα Πανταζοπούλου από την Ηλεία, άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 67 ετών, μετά από μάχες που έδινε για 16 ολόκληρα χρόνια, έπειτα από τις φονικές πυρκαγιές του 2007.

Με μεγάλη δύναμη ψυχής, κατάφερνε να νικάει τον θάνατο, ως πολυτραυματίας, έπειτα από τις φονικές πυρκαγιές του 2007, κόντρα στις αρχικές εκτιμήσεις.

Ωστόσο, λύγισε, χθες, Τρίτη, με την τραγική είδηση να σκορπάει τη θλίψη στην οικογένειά της και σε όλους όσοι την γνώριζαν και την θαύμαζαν.

Η άτυχη γυναίκα, στις φονικές πυρκαγιές του 2007, είχε προσπαθήσει να διασώσει, μαζί με τον σύζυγό της, την περιουσία τους, τις κτηνοτροφικές τους εγκαταστάσεις, που βρίσκονταν στην περιοχή μεταξύ Αρτέμιδας και Σμέρνας, αλλά υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα, με αποτέλεσμα να νοσηλευτούν σε νοσοκομεία.

Μάχη για τη ζωή της επί σειρά ετών έδινε η Αριστέα Πανταζοπούλου

Η αδικοχαμένη γυναίκα νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο Ερρίκος Ντυνάν και γι’ άλλα τρία χρόνια στο ειδικό τμήμα αποκατάστασης στο Ολύμπιον στην Πάτρα.

Ήταν – μαζί με τον σύζυγό της – οι τελευταίοι πολυτραυματίες που βρίσκονταν στη ζωή, από τις φονικές πυρκαγιές του 2007 και έδινε όλο αυτό το διάστημα τη δική της μάχη, έχοντας στο πλευρό της τις αγαπημένες τις κόρες, την Κωνσταντίνα και την Παναγιώτα, που την φρόντισαν.

Ο αγώνας και η προσπάθειά τους, στην περιοχή της Ζαχάρως, όπου και διέμεναν, ήταν τεράστιος, αφού η Αριστέα Πανταζοπούλου πάλευε με τα εγκαύματα, που πολλές φορές υποτροπίαζαν, χωρίς να έχει την παραμικρή βοήθεια, είτε από την πολιτεία, είτε από κάποιον άλλο φορέα.

Η υγεία της 67χρονης, τις τελευταίες μέρες, είχε επιδεινωθεί και “έφυγε” από τη ζωή χθες, με την κηδεία της να έχει προγραμματιστεί για σήμερα, στις 17:30 το απόγευμα, κατόπιν δικής της επιθυμίας, στην Αρτέμιδα, στο χωριό της δικής της μητέρας.

Πέθανε η Αριστέα Πανταζοπούλου
Τα πιο σημαντικά