Νέο ντοκιμαντέρ εξερευνά τον θηλασμό ενηλίκων: «Θηλάζω τον σύντροφό μου ως μέθοδο αποπλάνησης πριν το σεξ»

27 Οκτωβρίου, 2021 10:40 ΜΜ
More videos

ΗΛάνα Μάικλς, μοντέλο και ηθοποιός σε ταινίες για ενήλικες συνειδητοποίησε ότι ο θηλασμός της έχει λείψει. Μάλιστα της είχε λείψε σε τέτοιο βαθμό που άρχισε να αφήνει τον αρραβωνιαστικό της να ρουφήξει γάλα από το στήθος της, με την ίδια να ισχυρίζεται ότι δεν έχουν νιώσει ποτέ πιο κοντά.

Η πρώην δασκάλα, η οποία έχει έναν εντεκάχρονο γιο και μια επτάχρονη κόρη από προηγούμενη σχέση, λέει ότι το να θηλάζει τον αρραβωνιαστικό της Σον δύο φορές την εβδομάδα είναι άκρως ερωτικό.

Το ζευγάρι είναι τα κεντρικά πρόσωπα ενός νέου αποκαλυπτικού ντοκιμαντέρ του Channel 4, το οποίο εξερευνά τον θηλασμό των ενηλίκων. Η ίδια λέει ότι είναι η τέλεια μορφή αποπλάνησης πριν κάνουν σεξ, εξηγώντας ότι δημιουργεί θετική «σωματική ενέργεια» μεταξύ τους ώστε να πάρει φωτιά η σπίθα.

«Θήλαζα την κόρη μου για δύο χρόνια»

Δεκαοχτώ μήνες μετά τον πρώτο πειραματισμό με τον θηλασμό ενηλίκων, η Λάνα – που γνώρισε τον τον Σον το 2019 μέσω μιας vegan εφαρμογής γνωριμιών – αποκαλύπτει ότι είναι τόσο κολλημένη σε αυτό που δεν βλέπει να σταματούν στο μέλλον.

«Θήλασα τον μεγαλύτερο γιο μου για οκτώ μήνες και την κόρη μου για δύο χρόνια. Δεν θέλω να κάνω άλλο μωρό και τα παιδιά μου είναι πολύ μεγάλα για να ταΐσουν τώρα, αλλά μου άρεσε η ιδέα να θηλάσω με τον Σον».

Mία εμπειρία ομαδικού σεξ οδήγησε στο νέο τους kink

Η Λάνα και ο Σον, που αρνήθηκαν να αποκαλύψουν την ηλικία τους, ζούσαν αρχικά στο Εδιμβούργο και τη νότια Αγγλία, αλλά μετακόμισαν στη Μούρθια στην Ισπανία λίγο πριν από την πανδημία τον Φεβρουάριο του 2020.

Είπαν ότι είχαν την ιδέα να θηλάσουν πριν κάνουν σεξ μετά από ένα τετ α τετ με ένα άλλο ζευγάρι.

«Είχα το στήθος από μια άλλη γυναίκα στο στόμα μου όταν άρχισα να νιώθω γάλα. Ο Σον και εγώ πάντα πειραματιζόμασταν πολύ με το σεξ και έκανα κάποια έρευνα στο Διαδίκτυο σχετικά με το θηλασμό και ανακάλυψα ότι μπορείτε να ξαναρχίσετε να κατεβάζετε γάλα στα στήθη σας παίρνοντας ένα φυτικό συμπλήρωμα γάλακτος.

«Μετά από τρεις ημέρες από τη λήψη του συμπληρώματος, είχα μια σταγόνα γάλα στο στήθος μου και ο Σον άρχισε να θηλάζει και το άρχισε να ρέει.

«Κάνουμε σεξ περίπου πέντε φορές την εβδομάδα και ο Σον θηλάζει μερικές φορές την εβδομάδα».

Ο σύντροφός της είπε ότι βρίσκει τον θηλασμό τόσο διεγερτικό όσο και χαλαρωτικό.