Νέο εξοργιστικό παραλήρημα του Τζούμα στον αέρα: «Άντε φύγε από εδώ ανόητη»

8 Ιανουαρίου, 2022 12:37 ΜΜ
More videos

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας αντί να… μαζέψει την δήλωσή του σχετικά με τις γυναικοκτονίες, κατάφερε να τα κάνει χειρότερα.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως ο Κωνσταντίνος Τζούμας το χειρότερο που θα μπορούσε να πει, το είπε χθες… Ποτέ όμως μην λες ποτέ. Το Σάββατο το πρωί, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 και αυτή την φορά ήταν πιο εξοργιστικός από ποτέ.

Αρχικά, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε χθες, τόνισε πως: «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω».

Σε εκείνο το σημείο, η Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, με τον ηθοποιό να της μιλάει υποτιμητικά, λέγοντας: «Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί , άντε φύγετε από εδώ ανόητη» είπε ο ηθοποιός».

Οι Νίκος Ρογκάκος και Παναγιώτης Στάθης προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στην τάξη, ρωτώντας τον: «Δεν πρέπει να πείτε μία “συγγνώμη” στις οικογένειες που έχουν υποστεί αυτή τη βάσανο;».

Ο κ.Τζούμας όμως συνέχισε το παραλήρημά του: «Ποιες οικογένειες; Άντε πρωί πρωί από εδώ πέρα! Σιγά τις οικογένειες! Τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά… Που βλέπουν τηλεόραση από το πρωί ως το βράδυ»