Νέο διαζύγιο… τηλεοπτικά για Γιώργο Λιάγκα – Φαίη Σκορδά!

2 Οκτωβρίου, 2021 9:01 ΜΜ
More videos

Μηνύματα έβγαλε το 10λεπτο βίντεο που έπαιξε τρίτο θέμα στο δελτίο ειδήσεων και αφορά στην επένδυση μαμούθ του Κυριακού στην τηλεοπτική αγορά Κεντρικής Ευρώπης και Βαλκανίων με την εξαγορά 22 καναλιών και 2 συνδρομητικών πλατφορμών τύπου Netflix.

Στο μεγάλο θέμα όπως παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων μόλις 1 σειρά και δύο πρόσωπα έπαιξαν από τον τομέα της ψυχαγωγίας.

Οι «Άγριες Μέλισσες» και δύο καρέ του ενός δευτερολέπτου, ένα με την Σκορδά και ένα με την Μακρυπούλια. Από την αγορά αυτό ερμηνεύεται ως μήνυμα… Φαίνεται πως και οι δύο παρουσιάστριες θα παραμείνουν του χρόνου στον ΑΝΤ1 έχοντας ωστόσο διαφορετικούς ρόλους.

Ειδικά η Σκορδά που βλέπει το «Πρωινό» να καταβαραθρώνεται στους πίνακες τηλεθέασης. Ωστόσο μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρεί η επιλογή του πλάνου της σε ένα τόσο σημαντικό ρεπορτάζ. Θα παραμείνει στο πρωινό; Θα μετατεθεί σε άλλη ζώνη; Σίγουρα δεν πρόκειται να συνεχίσει μαζί με τον Λιάγκα. Πάντως είναι απορίας άξιον πως στο συγκεκριμένο βίντεο δεν έπαιξε ούτε πλάνο του Αρναούτογλου που θεωρητικά είναι αυτή τη στιγμή το πιο δυνατό πρόσωπο της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1…

Πηγή: nassosblog.gr