Νέο άνδρα στη ζωή της έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου – Την στηρίζει και της τηλεφωνεί στη φυλακή

19 Απριλίου, 20229:46 ΜΜ

Το πανελλήνιο περιμένει απαντήσεις για τα τρία παιδιά και η μάνα διαφημίζει το νέο της… στήριγμα

Ένα νέο πρόσωπο υπάρχει στη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου και σύμφωνα με την ίδια της συμπαραστέκεται και την στηρίζει ενώ εκείνη βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί άφωνη τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση, με τους ιατροδικαστές να αφήνουν υπόνοιες ότι η 33χρονη έχει δολοφονήσει και τα άλλα δύο κοριτσάκια της, σύμφωνα με την Πισπιρίγκου, ένας άνδρας με τον οποίο έχει μια… βαθύτερη σχέση, βρίσκεται νοητά στο πλευρό της. 

Μάλιστα η ίδια είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο πρόσωπο, πριν από λίγες ημέρες, τονίζοντας ότι την στήριξε όταν ξεκίνησε όλη αυτή η δημοσιότητα γύρω από το όνομά της: «Είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο με στήριξε όταν άρχισε όλη αυτή η δημοσιότητα, ένα άτομο που με στήριξε πάρα πολύ και με στηρίζει ακόμα» είχε πει η κατηγορούμενη.

«Συνδέονται με μία βαθιά σχέση και επαφή»

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ρούλα γνώρισε αυτόν τον άνδρα μόλις λίγες ημέρες αφότου πέθανε η Τζωρτζίνα και ότι οι δυο τους «συνδέονται με μία βαθιά σχέση και επαφή». Μάλιστα υποστήριξε ότι πρόκειται για «ένα πρόσωπο που περισσότερο την στηρίζει παρά έχουν μία ερωτική σχέση».

Τώρα η 33χρονη υποστηρίζει ότι είχε χωρίσει πολύ καιρό πριν με τον Μάνο Δασκαλάκη, παρά το γεγονός στην αρχή έλεγε ότι οι δυο τους είναι μαζί και αγαπημένοι. Σύμφωνα με όσα είπε η Πισπιρίγκου στην εκπομπή, ο εν διαστάσει σύζυγός της γνωρίζει για το νέο πρόσωπο που έχει μπει στη ζωή της.

Ο Ρούλα επικοινωνεί μαζί του μόνο τηλεφωνικά, όπως λέει, καθώς δεν μπορεί να την επισκεφθεί στις φυλακές, αφού το επισκεπτήριο επιτρέπεται μόνο στους συγγενείς πρώτου βαθμού και τους δικηγόρους της.

Δεν αποκλείεται βέβαια η 33χρονη έχει «εφεύρει» το συγκεκριμένο πρόσωπο προκειμένου να κάνει τον Μάνο Δασκαλάκη να ζηλέψει… Ωστόσο παρά την τραγωδία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τα νεκρά αδελφάκια, οι γονείς τους όπως φαίνεται ασχολούνται με τους νέους τους συντρόφους…

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News