Το νέο 5 αστέρων ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας που στην είσοδο του κρύβει μια έκπληξη.

18 Σεπτεμβρίου, 2016 1:36 ΠΜ
More videos

Τρεις μήνες μετά από τα θυρανοίξια της Μητρόπολης Αθηνών, μετά από τις πολύχρονες εργασίας συντήρησης, ήρθε η σειρά να ανοίξει τις πόρτες του το δεύτερου πλέον συμβολικού κτηρίου της οδού Μητροπόλεως.

in__6111_57dbffc2736e7

AdTech Ad

Οι σκαλωσιές κατέβηκαν και το πρώην Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων παρουσιάστηκε ως πολυτελές ξενοδοχείο έτοιμο να υποδεχθεί τους τουρίστες από όλο τον κόσμο.

electra30

Σε εξαιρετική θέση, δύο λεπτά από την πλατεία Συντάγματος και πολύ κοντά στην Ακρόπολη η υψηλή πληρότητα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

79165880

Το Εlectra Metropolis διαθέτει 216 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες με τις τελευταίες να έχουν θέα προς την Ακρόπολη, λευκά μαρμάρινα μπάνια και ξύλινα δάπεδα.

79097786 78022267

Στα πλέον “δυνατά χαρτιά” είναι η εξωτερική πισίνα στον 10 όροφο με θέα σε όλη την Αθήνα. Στον ίδιο όροφο λειτουργούν το Metropolis Roof Garden και το “M” bar.

metropoliselectra2

Για τον όμιλο Electra Hotels & Resorts αποτελεί την τρίτη επένδυση στην Αθήνα μετά το Electra Palace Athens στην οδό Ναυάρχου Νικοδήμου και το Electra Athens που βρίσκεται ελάχιστα μέτρα μακριά από το νέο ξενοδοχείο, στις αρχές της Ερμού.

metropoliselectra4

Στον όμιλο ανήκει και το εμβληματικό Electra Palace στην πλατεία Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη και το Electra Palace στην Ιαλυσό της Ρόδου, μία από τις μεγαλύτερες μονάδες στο νησί με 309 δωμάτια.

metropoliselectra6

Ακριβώς δίπλα από την είσοδο του ξενοδοχείου βρίσκεται το εκκλησάκι της Αγίας Δύναμη.

metropoliselectra7

Ίσως να το έχουν δει κάποιοι, άλλοι όχι. Πρόκειται για το λιλιπούτειο εκκλησάκι της Αγίας Δύναμης, που βρίσκεται χωμένο κάτω από το νέο ξενοδοχείο.

6

Αποτελεί Μετόχιο της Μονής Πεντέλης και τιμάται στο Γενέσιο της Θεοτόκου.

5

Ακολουθήστε μας στο facebook: