Νένα Μεντή: «Τα ριάλιτι μας αποβλακώνουν, η τηλεόραση είναι κάτι αποτρόπαιο για εμένα»

6 Δεκεμβρίου, 2021 10:36 ΜΜ
More videos

Για τη μέχρι τώρα πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και την τηλεόραση μίλησε σε συνέντευξή της η Νένα Μεντή. «Έχουμε αποβλακωθεί» είπε η ηθοποιός και τόνισε πως «τα ριάλιτι μας προσβάλλουν».

«Η Μαρίκα Κοτοπούλη ήταν μία σπάνια, τολμηρή και ελεύθερη γυναίκα που έκανε ότι ήθελε και όχι της επιβάλανε. Για εμένα αυτό είναι ευτυχία στον άνθρωπο, να κάνει αυτό που θέλει χωρίς φραγμούς» είπε αναφερόμενη στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

«Ο ηθοποιός στο θέατρο σπάνια έχει επιλογή, του τα ”βάζουν” τα πράγματα. 15 χρόνια τώρα περνάω μία περίοδο στη ζωή μου πιο τυχερή και αυτόνομη, μπορώ να επιλέγω» σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Ελένη».

«Οι νέοι έχουν πατήσει τη φλούδα της τεχνολογίας»

«Η τηλεόραση είναι κάτι αποτρόπαιο για εμένα. Έχει επικρατήσει αυτό το ριάλιτι που μας προσβάλλει πάρα πολύ και δεν παίρνουμε πρέφα ότι συμβαίνει αυτό. Έχουμε αποβλακωθεί. Τα μισά είναι απαράδεκτα», είπε.

Όπως ανέφερε την τηλεόραση δεν την πετάει, αλλά εκείνο που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι το θέατρο, γιατί ο θεατής σε βλέπει ζωντανό επί σκηνής και ο ηθοποιός έχει τη δυνατότητα να του μεταφέρει συναισθήματα.

«Οι νέοι έχουν πατήσει τη φλούδα της τεχνολογίας και τσουλάνε στο χάος. Έχουν απομονωθεί και βλέπω ανθρώπους νέους, μεσήλικες έφηβους να ανεβοκατεβάζουν αυτό το πράγμα. Τρελαίνομαι. Έχω πάει σε ένα ζευγάρι σε μαγαζί και τους είπα “παιδιά, δεν θα πείτε καμία κουβέντα;”» συμπλήρωσε.

Η Νένα Μεντή θα ήθελε πολύ όπως αποκάλυψε να κάνει παρέα με τον αείμνηστο Μάνο Χατζιδάκι, ενώ η ίδια είχε την τύχη να γνωρίσει και να συνεργαστεί με τα ιερά τέρατα του θεάτρου, όπως την Κατίνα Παξινού και την Έλλη Λαμπέτη. «Οι άνθρωποι αυτοί κουβαλούσαν ολόκληρους κόσμους μαζί τους», δήλωσε.

«Εγώ γουστάρω φίλους, κρασάκι, χαρτιά… Δεν παίζω πια, γιατί πέθαναν οι μισοί, οι άλλοι μισοί δεν έχουν λεφτά» υπογράμμισε.

Ο άνθρωπος που την κάνει να λιώνει πραγματικά όπως αποκάλυψε είναι ο εγγονός της και του έχει τρελή αδυναμία. «Μπορεί ο εγγονός μου να κοιτάει τη γιαγιά του και να παίρνει κάτι; Να του περάσω μία αξία;», αναρωτήθηκε.