Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
διάφοραΝεκρός ξαφνικά στα 50 του μόλις χρόνια ο παιδίατρος Ηλίας Χαραμαράς

Νεκρός ξαφνικά στα 50 του μόλις χρόνια ο παιδίατρος Ηλίας Χαραμαράς

Άλλος ένας νέος άνθρωπος που φύγει ξαφνικά από τη ζωή. Ο αγαπημένος παιδίατρος Ηλίας Χαραμαράς έφυγε από τη ζωη σε ηλικια μόλις 50 ετων.

Τι να πρωτοπεί κάποιος για ένα τοσο σπουδαίο άνθρωπο και λαμπρό επιστήμονα. Ήταν ένας άριστος παιδίατρος, ένας λαμπρός επιστήμονας που στήριζε πάντα τα παιδιά και τις οικογένειές τους. Η κοινωνία έχασε έναν υπέροχο άνθρωπο και η επιστήμη έναν άξιο επιστήμονα που κόπιασε στη ζωή του για να βοηθά τους μικρούς ασθενείς.

ilias

Οπως διαβάζουμε στο infokids.gr ήταν άρτια καταρτισμένος, υψηλοτάτου Ιπποκρατικού ήθους. Άνθρωπος προσηνής, πάντοτε χαμογελαστός, με διάθεση υπηρεσίας και προσφοράς, πρόθυμος να εισφέρει τις παιδιατρικές του γνώσεις στα ρεπορτάζ που κάναμε που άπτονταν της ειδικότητάς του. Είχε διατελέσει ομιλητής σε σεμινάρια του Infokids.gr και πάντα ήταν αρωγός μας σε ζητήματα πρόληψης και ασφάλειας των παιδιών.

Όπως έγραφε χαρακτηριστικά και στην σελίδα που διατηρούσε ως παιδίατρος “Επιθυμία μου είναι να είμαι ένα «μικρό» και χρήσιμο κομμάτι στο μεγάλωμα των παιδιών σας που πάντα θα τα βλέπω σαν δικά μου παιδιά και θα μοιράζομαι μαζί σας τις χάρες και τους «θριάμβους» στην ζωή τους, αλλά θα είμαι και άσβεστος «σύμμαχος» σας, στις τυχόν δύσκολες στιγμές τους”

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Τα πιο σημαντικά