Νεκρός ο πρωταγωνιστής της «Εσμεράλδα»: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός της 54χρονης σήμερα συμπρωταγωνίστριας του

23 Απριλίου, 202310:37 ΜΜ

Αρκετοί από εσάς πιθανότατα να θυμάστε την λατινοαμερικάνικη σειρά «Εσμεράλδα» η οποία έκανε θραύση την δεκαετία του 90 όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η σειρά προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 120 χώρες, κατορθώνοντας να σπάσει πολλαπλά ρεκόρ τηλεθέασης και να μετατραπεί σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά φαινόμενα της δεκαετίας του ’90. Πρωτοκυκλοφόρησε το 1997 και έκανε μεγάλη επιτυχία αμέσως ενώ η «Εσμεράλδα» η Λετίσια Καλντερόν υπήρξε από τις ωραιότερες πρωταγωνίστριες λατινοαμερικανικών σειρών που παρακολουθήσαμε στα ’90s – ’00s στην Ελλάδα.

Εσμεράλδα: Νεκρός ο τηλεοπτικός Μελέσιο

Σήμερα, 26 χρόνια μετά, η τηλεοπτική «Εσμεράλδα» η οποία και στα 54 της παραμένει πανέμορφη πρέπει να διαχειριστεί μια σημαντική απώλεια καθώς έφυγε από την ζωή ο συμπρωταγωνιστής της Ignacio Lopez Tarso.

Πέθανε ο ηθοποιός Ignacio Lopez Tarso από τη σειρά Εσμεράλδα

Ο Ignacio Lopez Tarso υποδυόταν τον κολλητό φίλο της Εσμεράλδας, Μαλέσιο ο οποίος μας είχε χαρίσει όμορφες και ευχάριστες στιγμές στην σειρά. Ο ηθοποιός απεβίωσε τον Μάρτιο σε ηλικία 98 ετών και ήταν μια μεγάλη απώλεια για την Λετίσια Καλντερόν η οποία και τον αποχαιρετάει μέσα από τα social media αναρτώντας μια σειρά από φωτογραφίες τους και έγραψε «Ο παράδεισος κερδίζει ένα μεγάλο αστέρι. Χάνουμε έναν σπουδαίο ηθοποιό, έναν σπουδαίο άνθρωπο, σύντροφο, πατέρα, παππού, φίλο. Πάντα θα θυμάμαι τις πολλές ώρες κουβέντας και γέλιου. Αγαπημένε μου Μελέσιο, θα μου λείψεις τόσο πολύ. Η βασίλισσά σου».

Η τρυφερή και συγκινητική της ανάρτηση

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News