Νεκρός ο 17χρονος που αγνοείτο στη Θεσσαλονίκη

2 Μαρτίου, 20182:16 ΜΜ
More videos

Νεκρός βρέθηκε ο 17χρονος, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 21 Φλεβάρη στην Πυλαία. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Τανίδη, για τον οποίο είχε εκδοθεί Amber Alert.

Το άψυχο σώμα του νεαρού εντοπίστηκε γύρω στις 11:30 στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, στην Θεσσαλονίκη. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τα αίτια θανάτου και την ταυτότητα του άνδρα.

Επί τόπου έσπευσε και ιατροδικαστής, από τον οποίο οι αστυνομικοί αναμένουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Τα πρώτα στοιχεία, πάντως, δεν δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Η οικογένειά του είχε κάνει έκκληση για βοήθεια, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξαφάνισης του Αλέξανδρου, καθώς υπήρχαν σοβαροί λόγοι υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ο ιατροδικαστής αποφάνθηκαν ότι ο θάνατος του 17χρονου δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και πλέον εξετάζονται τα ενδεχόμενα του ατυχήματος και της αυτοκτονίας.

Το σημείο που βρέθηκε το πτώμα του άτυχου νεαρού έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις.

Σε ανακοίνωσή του τότε το Χαμόγελο του Παιδιού τόνιζε ότι «λόγω ιδιαίτερων συνθηκών εξαφάνισης του Αλέξανδρου, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας, είναι σημαντικό να υπάρξει ιδιαίτερη προσοχή και παρατηρητικότητα, ώστε να εντοπιστεί το συντομότερο δυνατό».

Πηγή: ANT1, protothema

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News