Νεκρός από ηλεκτροπληξία 45χρονος αστυνομικός, πατέρας δύο μικρών παιδιών – Έκανε εργασίες στο σπίτι του

8 Ιουλίου, 202311:59 ΜΜ

Σοκαρισμένη και συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πάτρας, καθώς σήμερα στην περιοχή του Μιντιλογλίου ένας νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά. Ο Ανθυπαστυνόμος της Ασφάλειας Πατρών Γιώργος Πριόνας, πέθανε από ηλεκτροπληξία, κάνοντας εργασίες στο σπίτι του.

Ο 45χρονος, ο οποίος ήταν πατέρας δύο παιδιών 12 και 8 ετών, βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του και προσπαθούσε με ένα σίδερο να ξεβουλώσει ένα σιφόνι. Άγνωστο πως, το σίδερο που κρατούσε ακούμπησε σε ρεύμα (καλώδια της ΔΕΗ) και ο άτυχος άνδρας κεραυνοβολήθηκε και κατέληξε επί τόπου.

Η σύζυγός του ήταν αυτή που τον βρήκε λίγα λεπτά αργότερα αναίσθητο και σε κατάσταση σοκ κάλεσε το ΕΚΑΒ, αλλά δεν μπορούσε να γίνει τίποτα πια για τον Γιώργο Πριονά.

Εκτός από την οικογένεια και τους φίλους του 45χρονου αστυνομικού, συγκλονισμένοι είναι και οι συνάδελφοί του στην Ασφάλεια Πατρών.

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας είπε για τον ξαφνικό θάνατο του συναδέλφου του στο tempo24:

«Ένας φίλος, ένας ακέραιος αστυνομικός ένας άριστος οικογενειάρχης, ένα νέο παιδί δεν είναι πια μαζί μας. Η μοίρα είχε άλλα σχέδια και έπαιξε το πιο άσχημο παιχνίδι .. Αδερφέ μου Γιώργο ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει ….Νιώθω υπερήφανος που σε γνώρισα!»

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News