Νεκρή στα αζήτητα η «Δήμητρα της Λέσβου»; Ποιοι ευθύνονται για τις εγκληματικές καθυστερήσεις;

10 Ιουνίου, 2021 7:23 ΜΜ
More videos

Ο πρόεδρος της Γραμμής Ζωής εξηγεί στο newsbreak.gr πώς και γιατί το «ρόδο» πιθανόν να βρίσκεται στο ψυγείο ενός νοσοκομείου για σχεδόν 2 μήνες

Ήταν ξημερώματα της 26ης Μαΐου όταν η Γραμμή Ζωής έλαβε έγκριση να εκδώσει Silver Alert για την εξαφάνιση του Δημήτρη Καλογιάννη στις 6 Απριλίου από το Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλευόταν προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία.

Η αγωνία και η θλίψη για την δυσάρεστη έκπληξη «κατέκλυσε» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους  χρήστες να αναρτούν συγκινητικά μηνύματα και να προσεύχονται να βρεθεί και να είναι καλά στην υγεία της η «Δήμητρα της Λέσβου», όπως την αποκαλούσαν στο νησί.

Μια ψυχή πονεμένη και κατατρεγμένη που είχε προσφέρει μόνο αγάπη και καλοσύνη στους πρόσφυγες που κατέφταναν στο νησί το 2015. Το «ρόδο» όπως περιέγραφε τον εαυτό του, είχε βιώσει ρατσισμό και επιθέσεις από την κοινωνία που τον κατέκρινε επειδή το μόνο που ήθελε ήταν να ζει ελεύθερος στο σώμα του και να εκφράζει όσα τον αντιπροσώπευαν. 

Η ανακοίνωση ανέφερε ότι «ο Δημήτρης Καλογιάννης εξαφανίστηκε στις 6 Απριλίου από την περιοχή το ΨΝΑ», γεγονός που προκάλεσε αλγεινή εντύπωση για την καθυστέρηση της αναγγελίας αφού η ΓΑΔΑ πιθανόν από λάθος ή ολιγωρία, δεν έδωσε το πράσινο «φως» στη Γραμμή Ζωής να δημοσιεύσει νωρίτερα την εξαφάνιση. Το newsbreak.gr επικοινώνησε με τον εμπνευστή και δημιουργό της υπηρεσίας Silver Alert Hellas, Γεράσιμο Κουρούκλη ο οποίος μας ανέφερε ότι δυστυχώς υπάρχει πιθανότητα, μια σορός η οποία βρίσκεται σχεδόν δύο μήνες στα αζήτητα, να ανήκει στον Δημήτρη.

Πηγή: newsbreak

Ακολουθήστε μας στο facebook: