Νεκρά παιδιά στην Πάτρα – Το βίντεο του πατέρα που εκθέτει νοσηλευτές και την αργοπορία τους

1 Μαρτίου, 2022 8:09 ΜΜ
More videos

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους ετοιμάζεται να καταθέσει βίντεο που τράβηξε μέσα από το νοσοκομείο, στο οποίο κατέγραφε την αργοπορία των νοσηλευτών στην παροχή βοήθειας στην Τζωρτζίνα

Εικόνες μέσα από τον θάλαμο που νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα, το τρίτο παιδί της οικογένειας από την Πάτρα που πέθανε στο Καραμανδάνειο, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Οι εικόνες που προβλήθηκαν από τον Alpha δείχνουν πως πρόκειται για έναν ενιαίο μεγάλο χώρο που χωρίζεται με μία μεσοτοιχία με αποτέλεσμα να έχει μετατραπεί σε δύο δωμάτια.

Στο ένα δωμάτιο βρισκόταν η 33χρονη Ρούλα μαζί με την Τζωρτζίνα και στο άλλο η γυναίκα, που μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ, και η οποία είχε το παιδί της νοσηλευόμενο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο.

Όπως περιέγραψε η γυναίκα, την ώρα που έβγαινε από το δωμάτιο μαζί με τον γιο της, είδε την 33χρονη μητέρα με την Τζωρτζίνα να χτυπά παρατεταμένα το κουδούνι για να καλέσει τις νοσοκόμες. Τότε ήταν η στιγμή που η μητέρα της Τζωρτζίνας ενημέρωσε την άλλη μητέρα ότι η κόρη της έπαθε ανακοπή.

Η άνεση του ζευγαριού και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς

Η πιο δύσκολη και περίεργη υπόθεση των τελευταίων 50 ετών, όπως λένε αξιωματικοί της αστυνομίας, με τις στοχευμένες κινήσεις, να έχουν ως στόχο να δείξουν πώς και γιατί τα τρία αγγελούδια, έφτασαν στον θάνατο.

Στους επικεφαλής της αστυνομικής έρευνας αναμένεται να καταθέσουν πάνω από 30 γιατροί, νοσηλευτές αλλά και ιδιώτες που χαρακτηρίζονται πρόσωπα κλειδιά. Στο τέλος θα κληθούν και οι γονείς των παιδιών για να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις.

Για την μυστηριώδη υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα αναφέρθηκε ξανά ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας, τονίζοντας πως εμμένει στις απόψεις του.

O πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας, μίλησε για την μυστηριώδη υπόθεση με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

«Δεν έχω άλλα στοιχεία πέραν των όσων έχω πει, ότι μου φαίνεται περίεργο που οι θάνατοι έγιναν σε μέρες αργιών, Σαββατοκύριακα. Έχουν πέσει και σε αντιφάσεις νομίζω. Φαίνεται ότι έχουν μία άνεση, ότι κάνουν ταξιδάκια και τέτοια… Να απαντάει δύο ημέρες μετά τον θάνατο του ενός από τα παιδιά στους διαδικτυακούς της φίλους, να δίνει συνταγές για φαγητά, να πάνε για χαλαρό ποτάκι…», είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση που είχε η 33χρονη μητέρα με την σπιτονοικοκυρά, λέγοντας πως, «είπαν ότι η γυναίκα, αφότου πέθανε ο σύζυγός της, ήρθε και έμεινε στην Πάτρα. Νοίκιασε το σπίτι στο ζευγάρι, επειδή υπάρχουν κάποιοι μακρινοί συγγενείς στο Αγρίνιο. Eίπα “ποιος ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας και της ταφής. Ποιος πλήρωσε; Αφού δεν υπάρχει άλλος εδώ στην Πάτρα”. Σε αυτό δεν έχει απαντήσει κανένας».

Καταθέτει βίντεο από το νοσοκομείο ο πατέρας

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Το Πρωινό» ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους ετοιμάζεται να καταθέσει βίντεο που τράβηξε μέσα από το νοσοκομείο, στο οποίο κατέγραφε την αργοπορία των νοσηλευτών στην παροχή βοήθειας στην Τζωρτζίνα. Στο στόχαστρο των Αρχών μπαίνουν επίσης πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που πιθανόν να βρέθηκαν στο δωμάτιο πριν πεθάνει η μικρή.

Σύμφωνα με την επικοινωνία που είχε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου με τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, ενώ έχει ήδη αρχίσει ο πρώτος κύκλος καταθέσεων, μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ύποπτη ουσία στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, μόνο τα φάρμακα που λάμβανε το παιδί ως αγωγή. Ωστόσο επειδή καμία ουσία δεν είναι μη ανιχνεύσιμη περνάνε στον επόμενο κύκλο ουσιών, των βαρέων μετάλλων για να δουν αν έχει λάβει αρσενικό ή κάλιο, δηλαδή αν ο οργανισμός του παιδιού είχε είχε τοξικές ουσίες.