Νεκpή η Ελευθερία Τσούκκα: «Έσβησε» μόλις στα 26 της η φοιτήτρια Νοσηλευτικής – Απαpηγόpητη η οικογένειά της

30 Ιουλίου, 2022 2:38 ΠΜ
More videos

Aνείπωτη θλίψη για το θάνατο της 26χρονης Ελευθερίας Τσούκκα, από το Αυγόρου, η οποία έφυγε από τη ζωή, έπειτα από μεγάλη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η άτυχη 26χρονη εργαζόταν ως νοσηλεύτρια σε νοσηλευτήριο της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, ενώ έδινε τη δική της μάχη με τον καρκίνο εδώ και ένα χρόνο.

Η εξόδιος ακολουθία για την 26χρονη Ελευθερία, θα ψαλεί σήμερα Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 από τον Ιερό Πένθος στην κοινότητα Αυγόρου Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου, ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Αυγόρου.

Η νεαρή νοσηλεύτρια έδωσε πολύχρονο αγώνα για να νικήσει την ασθένεια, εξαιτίας της οποίας πριν από χρόνια “έχασε” και τον πατέρα της.

Η Ελευθερία ήταν τριτοετής φοιτήτρια Νοσηλευτικής στο ΤΕΠΑΚ και ο θάνατος της συγκλόνισε τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου.

Ο πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε πως η Ελευθερία είχε ολοκληρώσει το τρίτο έτος σπουδών της στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου μας. «Παρά τις αντιξοότητες που βίωσε στη ζωή της, ήταν μια μαχήτρια που πάλεψε για την οικογένεια και τη ζωή της και ήθελε πάντα να προσφέρει στους συνανθρώπους της», ανέφερε.

Σε αναρτήσεις στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι της 25χρονης μιλάνε για έναν άνθρωπο χαμογελαστό, δυνατό και ντόμπρο.