Νεφέλη Ορφανού υπέρ Φιλιππίδη και Χαϊκάλη: «Φέρτε μου εικόνα να τη φιλήσω»

15 Απριλίου, 2022 12:19 ΠΜ
More videos

Ηγνωστή ηθοποιός Νεφέλη Ορφανού μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τα παιδιά της χρόνια, την απόφασή της να μη γίνει μητέρα, το ρόλο της Αμαλίας στο Ρετιρέ, αλλά και για τη συνεργασία της με τους Πέτρο Φιλιππίδη και Παύλο Χαϊκάλη.

«Τέλειωσα το γαλλικό σχολείο, ήμουν εσωτερική για ένα διάστημα και είχα καθηγήτριες καλόγριες. Είπα στον πατέρα μου “θέλω να γίνω καλόγρια” και είπε να γίνω. Ήμουν αλλού ντ’ αλλού»,δήλωσε η Νεφέλη Ορφανού.

Όσον αφορά την απόφασή της να μη γίνει μητέρα η ίδια παραδέχτηκε ότι «Δεν έχω το ταλέντο της συμβίωσης, ο γάμος είναι πολύ δύσκολη ιστορία. Πήρα την απόφαση να μη γίνω μητέρα γιατί προτεραιότητά μου ήταν η καριέρα. Δεν ήταν θυσία, ήταν επιλογή».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει περάσει «χρυσά» μαζί τους.

«Για μένα και ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι αγαπημένοι συνάδελφοι, έχω περάσει χρυσά μαζί τους. Πανέμορφη ήμουν. Εμένα γιατί μου έχουν φερθεί καταπληκτικά; Ειλικρινά σας το λέω. Φέρτε μου την εικόνα να τη φιλήσω. Αν με καλούσαν για μάρτυρα υπεράσπισης, θα έλεγα ό,τι είπα και σε εσάς. Νομίζω ήμουν με τον Φιλιππίδη τρεις τέσσερις σεζόν. Μέχρι εκεί, εγώ δεν είδα κάτι άλλο. Μία φορά έκλαιγα και ήρθε ο Πέτρος και μου είπε “ποιος σου έκανε κακό να πάω να τον βρω”, έκανε σαν τρελός», είπε η Νεφέλη Ορφανού.

Τέλος, αναφέρθηκε στο ρόλο της Αμαλίας στο Ρετιρέ του Mega και δεν έκρυψε πως γινόταν έξαλλη όταν ο δρόμος τη φώναζε «ξινή», αλλά ο δημιουργός της σειράς, Γιάννης Δαλιανίδης την καθησύχαζε πως δε θα της μείνει το παρατσούκλι.