Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
celebritiesΝεφέλη Κουρή: «Έγινα μαμά από μικρή, έμεινα έγκυος στην αρχή της σχέσης....

Νεφέλη Κουρή: «Έγινα μαμά από μικρή, έμεινα έγκυος στην αρχή της σχέσης. δεν πρόλαβα να γνωρίσω τον άντρα μου»

Η Νεφέλη Κουρή βρέθηκε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε για τη μητρότητα και τον σύζυγό της, Γιώργο Καπλανίδη.

Η εγκυμοσύνη της Νεφέλης Κουρή προέκυψε γρήγορα

Για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, η ηθοποιός υπογράμμισε «η κόρη μας ήρθε πολύ νωρίς. Έμεινα έγκυος κοντά στους τέσσερις μήνες της σχέσης μας, σχεδόν αμέσως. Αυτό είχε αρνητικά και θετικά. Στα αρνητικά είναι ότι δεν προλάβαμε να περάσουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο, να ταξιδέψουμε και να γνωριστούμε. Αυτά έγιναν όλα μαζί με το παιδί».

Η Νεφέλη Κουρή ήτα έτοιμη για τη μητρότητα

Σχετικά με την αντίδρασή της, επεσήμανε «δεν τρόμαξα τόσο πολύ, γιατί ήμουν σε μία φάση της ζωής μου που ήθελα παιδί. Είχα κάνει πολλά πράγματα, επειδή δουλεύω από αρκετά μικρή, ένιωσα πλήρης σε αυτό το κομμάτι. Δεν είχα απωθημένα να πω ότι μου σταμάτησε κάτι. Ήρθε σε μια πολύ ωραία στιγμή της ζωής μου».

Δείτε το βίντεο:Νεφέλη Κουρή: «Στο σχολείο της κόρης μου πολλές φορές με περνάνε για την μεγάλη αδερφή ή την babysitter της»

Η αγαπημένη Νεφέλη Κουρή βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Πέμπτης (21.12.2023) στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πρωίαν σε είδον» με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, μίλησε για την οικογένεια της και το πως είναι να μεγαλώνεις σε ένα σπίτι γεμάτο κορίτσια, για το παρουσιαστικό της που την κάνει να φαίνεται αρκετά χρόνια νεότερη, για τον διάσημο φωτογράφο άντρα της και την μικρή της κόρη.

Η Νεφέλη Κουρή ως προς το ότι “μικροδείχνει” και αν της έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην δουλειά της, απαντά χαριτολογώντας πως: «Στη δουλειά έκανα πάντα ρόλους ανήλικης». Βέβαια, επισημαίνει πως έχουν υπάρξει ορισμένες φορές που ήθελε να ενσαρκώσει κάποιον άλλο ρόλο που ηλικιακά της ταίριαζε αλλά λόγω του παρουσιαστικού της δεν τα κατάφερε.

Τέλος, με χιουμοριστική διάθεση, αναφέρει πως στο σχολείο της κόρης της, πολλές φορές θα υποθέσουν ότι είναι είτε η μεγάλη της αδερφή είτε κάποια babysitter.

Την ηθοποιό την φετινή σεζόν την απολαμβάνουμε στην δραματική σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Τα πιο σημαντικά