Αυτή η γυναίκα τοποθετεί ένα χρησιμοποιημένο φακελάκι στον καρπό της. Φαίνεται παράξενο αλλά ο λόγος; Καταπληκτικός!

18 Απριλίου, 2015 6:36 ΜΜ
More videos

Μετά το νερό, το τσάι είναι το δεύτερο κατά σειρά ποτό που καταναλώνεται στον κόσμο. Βρίσκεται σχεδόν κατά 80% σε όλα τα αμερικανικά σπίτια και 158 εκατομμύρια Αμερικανοί το πίνουν σε καθημερινή βάση.

Πίνεται ζεστό,κρύο,με πάγο,σκέτο, με διάφορες αναμίξεις, σε όλες τις περιστάσεις,κάθε ώρα και οπουδήποτε. Όμως και τα χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού μπορούν να χρησιμεύσουν όσο δεν φαντάζεστε.

Η πιο δημοφιλής χρήση τους σχετίζεται με την ομορφιά. Πολλοί άνθρωποι τα βάζουν στο ψυγείο και τα τοποθετούν μετά στα μάτια για να ελαττώσουν την ερυθρότητα,το πρήξιμο,τον ερεθισμό αλλά και τους μαύρους κύκλους.

Υγρά, κρύα, χρησιμοποιημένα φακελάκια τοποθετούνται πάνω σε μώλωπες,ηλιακά εγκαύματα,τσιμπήματα μελισσών,κουνουπιών καθώς το τσάι βοηθά να ελαττωθεί η φλόγωση αλλά βοηθά και στην θεραπεία.

Στεγνά φακελάκια αχρησιμοποίητα μπορούν να τοποθετηθούν μέσα στα παπούτσια για ολόκληρη την νύχτα για να αρωματίσουν αλλά και να απορροφήσουν κάθε υγρασία. Το ίδιο και για το ψυγείο σας. Αυτό που χρειάζεστε είναι μόνο λίγα φακελάκια και θα ξεχάσετε την μαγειρική σόδα για τα καλά.

Δοκιμάστε να αφήσετε μερικά βρασμένα φακελάκια μέσα στον νεροχύτη με νερό μαζί με τα άπλυτα πιάτα και την άλλη μέρα οι δύσκολες βρομιές και τα λίπη θα καθαρίζονται ευκολότερα.

Η τελευταία συμβουλή στο βίντεο έχει να κάνει με τα έντομα και τα τρωκτικά. Μπορείτε να τα κρατήσετε μακριά από το σπίτι σας τοποθετώντας σε στρατηγικές θέσεις φακελάκια τσαγιού στα ντουλάπια και στις γωνίες. Τα φακελάκια με άρωμα μέντας είναι τα καλύτερα γι’ αυτόν  το σκοπό αφού τα έντομα και τα ποντίκια απωθούνται από αυτό.

Υπάρχουν εκατοντάδες άλλες χρήσεις που δεν εμφανίζονται στο βίντεο παρακάτω. Περιλαμβάνουν χρήσεις για τον κήπο,το σπίτι,την κουζίνα,σχετικά με την υγεία,ομορφιά και καθάρισμα.

Η λίστα είναι ανεξάντλητη και με κάνει να αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι στο οποίο  το τσάι δεν χρησιμεύει. Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να πετάξετε στα σκουπίδια τα χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού, ξανασκεφτείτε το!