Νέες φήμες για την υγεία του Σωτήρη Τσιόδρα – Τι απαντά η κυβέρνηση

11 Ιανουαρίου, 2021 6:35 ΜΜ
More videos

Έντονη φημολογία υπάρχει το τελευταίο διάστημα γύρω από το πρόσωπο του Καθηγητή Παθολογίας και πρώην υπεύθυνου ενημέρωσης για τον νέο κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, σχετικά με την εκκωφαντική απουσία του από τις τελευταίες εξελίξεις με την πανδημία στη χώρα. Τι απαντά η κυβέρνηση.
Αδιατάραχτες υποστηρίζουν κυβερνητικά στελέχη ότι είναι οι σχέσεις της κυβέρνησης με τον Καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος παρ’ όλα αυτά, απουσιάζει το τελευταίο διάστημα από τον δημόσιο διάλογο για τα κρίσιμα ζητήματα της πανδημίας και το παρατεταμένο lockdown, που έχει προκαλέσει κόπωση στην κοινωνία.

Η φημολογία μάλιστα είναι τόσο έντονη, που κάποιοι από την πλευρά του κινήματος των αντιεμβολιαστών, δεν δίστασαν ακόμη και να διασπείρουν πληροφορίες στα social media, ότι ο Καθηγητής κ. Τσιόδρας, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αττικόν», μετά από επιπλοκή του εμβολίου που έλαβε πριν από λίγες ημέρες.

Σε επικοινωνία του iatropedia.gr, ωστόσο, με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, η κακοπροαίρετη αυτή φήμη διαψεύστηκε πανηγυρικά: «Ο καθηγητής χαίρει άκρας υγείας», διαβεβαίωσαν.

Πηγή: iatropedia.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: