Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
ΕλλάδαNεαρός παπάς από την Καλαμάτα στον Αμβρόσιο: «Σκάσε επιτέλους!»

Nεαρός παπάς από την Καλαμάτα στον Αμβρόσιο: «Σκάσε επιτέλους!»

Την ώρα που η Ελλάδα θρηνεί τουλάχιστον 77 νεκρούς από την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική και ο πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος αποδίδει την τραγωδία σε «Θεία δίκη» εξαιτίας του «άθεου πρωθυπουργού» που είναι «ο υπεύθυνος για την απομάκρυνση του Νεοέλληνα από το δρόμο του Θεού»!

57e91eb35d611328c01e66e0d50f43e3

Με ανάρτησή του στο προσωπικό του μπλογκ μεταξύ άλλων μιλάει για «άθεους πρωθυπουργούς και επιτελεία που με την αθεΐα τους διεγείρουν την οργή του Θεού!».

Από την πλευρά του, ένας νέος παπάς από την Καλαμάτα, ο πατήρ Νεόφυτος, με ανάρτησή του στο Facebook απάντησε με αποστομωτικό τρόπο στις αθλιότητες του μητροπολίτη Καλαβρύτων.

Διαβάστε ακόμη: «Άδειασμα» από Αρχιεπισκοπή στον Αμβρόσιο για τις δηλώσεις κατά Τσίπρα για τις πυρκαγιές

«Σεβόμαστε τους πάντες ιδιαιτέρως δε τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, όμως σε έναν συγκεκριμένο υπερήλικα πρέπει κάποιος να του πει ένα… «ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ» σταμάτα να πονάς και να σκανδαλίζεις τον ορθόδοξο και μη κόσμο δεν σου φταίει ο Χριστός και η Εκκλησία σε τίποτε σταμάτησε να τους βάζεις μπροστά για να βγάζεις την κακία σου. Είμαστε παπάδες και τα λόγια μας πρέπει να είναι ΑΜΒΡΟΣΙΑ και ΝΕΚΤΑΡ στις ψυχές των ανθρώπων όχι ΧΟΛΗ και ΞΥΔΙ» έγραψε χαρακτηριστικά.

9ad30def2457f73ee6db1ea61b2d3552

[messiniapress]

Τα πιο σημαντικά