Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024
άγρια φύσηΝεαρός φωτογράφος φωτογραφίζει άγρια ζώα από απόσταση αναπνοής

Νεαρός φωτογράφος φωτογραφίζει άγρια ζώα από απόσταση αναπνοής

Ο Konsta Punkka ένας νεαρός φωτογράφος 21χρονών κόβει την αναπνοή με τις φωτογραφίες που βγάζει μέσα στη φύση και τον τρόπο ζωής των ζώων.

Φωτογραφίζει τα άγρια ζώα από τόσο κοντά που είναι απίστευτο.

Δεν μπορούμε να χορτάσουμε τις εκπληκτικές φωτογραφίες του.

Πως τα καταφέρνει να βγάζει τόσο κοντινές φωτογραφίες;

Ο Punkka καταφέρνει να αποθανατίσει τα άγρια ζώα φέρνοντας λιχουδιές εκεί που θέλει να τα φωτογραφίσει και τα ταΐζει.

‘Το όλο θέμα με το φαγητό είναι γιατί θέλω να δείξω στους ανθρώπους ότι τα ζώα με εμπιστεύονται και με αφήνουν να πάω πολύ κοντά τους. Δεν τους δίνω πολλή τροφή αλλά μερικά φιστίκια είναι αρκετά για να τα κάνω να μείνουν κοντά μου μέχρι να τα φωτογραφίσω,’ είπε ο Punkka.

Δείτε τις φωτογραφίες του και τον ίδιο.

wild-animal-photography-konsta-punkka-10 wild-animal-photography-konsta-punkka-21 wild-animal-photography-konsta-punkka-14 wild-animal-photography-konsta-punkka-9 wild-animal-photography-konsta-punkka-1 wild-animal-photography-konsta-punkka-7 wild-animal-photography-konsta-punkka-11 wild-animal-photography-konsta-punkka-22 wild-animal-photography-konsta-punkka-13 wild-animal-photography-konsta-punkka-20 wild-animal-photography-konsta-punkka-15 wild-animal-photography-konsta-punkka-8 wild-animal-photography-konsta-punkka-23 wild-animal-photography-konsta-punkka-12 wild-animal-photography-konsta-punkka-19 wild-animal-photography-konsta-punkka-18

Instagram | 500px

Τα πιο σημαντικά