Νεαρός άνδρας φοράει την στολή αποφοίτησής του στη μητέρα του και της αφιερώνει το επίτευγμά του: «Οι τίτλοι είναι όντως δικοί σου»

3 Αυγούστου, 2022 3:19 ΠΜ
More videos

Οι μητέρες είναι το στήριγμα και το καταφύγιο που κάθε παιδί χρειάζεται και αξίζει να έχει, δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι είναι εκείνοι οι επίγειοι άγγελοι που ο Θεός κανόνισε να μας προστατεύουν πάντα από κάθε κακό και πάνω απ’ όλα να μας στηρίζουν και να μας καθοδηγούν σε κάθε βήμα που αποφασίζουμε να κάνουμε στη ζωής μας.

Γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι βλέπουμε ή γινόμαστε μάρτυρες στιγμών όπως αυτές, καθώς οι μητέρες μπορούν να δώσουν τα πάντα για να δουν τα παιδιά τους να πετυχαίνουν στη ζωή και ότι μέρα με τη μέρα μπορούν να ξεπεράσουν κάθε ένα από τα εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο τους.

Ο Αντόνιο Τσάβες έχει αυτή την πολύ ξεκάθαρη ιδέα και γι’ αυτό αποφάσισε να σπάσει όλα τα πρωτόκολλα για να πλησιάσει τη μητέρα του και να φορέσει το καπέλο και τη στολή του για να δείξει ότι αυτό το επίτευγμα δεν ήταν μόνο δικό του, αλλά και των δυο

Αυτός ο νεαρός είναι αναμφίβολα ευγνώμων στη μητέρα του για όλη την προσπάθεια που έχει κάνει για εκείνον και για το λόγο αυτό δεν χάνει την ευκαιρία να αποτίσει φόρο τιμής στη μητέρα του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο σε μια τόσο ξεχωριστή μέρα και για τους δύο.

«Κάθε μέρα θα ήθελα να μπορώ να δείξω στη μητέρα μου τι απίστευτη γυναίκα είναι, ήρθαμε σε αυτή τη χώρα χωρίς τίποτα και με πολλή προσπάθεια έδωσε ό,τι είχε για να μου δώσει μια καλή εκπαίδευση και έτσι να γίνω ο άντρας που είμαι σήμερα και όλα χάρη σε αυτήν».

Αυτή η οικογένεια, με καταγωγή από το Μεξικό , ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς καμία βοήθεια ή ευκαιρίες. Λόγος για τον οποίο αυτός ο νεαρός ήθελε να κάνει έκπληξη στη μητέρα του ακριβώς τη στιγμή που έπαιρνε το πτυχίο του στην ψυχολογία και στα ισπανικά.

«Χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας η αποφοίτησή μου. Πόσες φορές έχω φανταστεί πόσο όμορφη θα φαίνεσαι κι εσύ με σκούφο και φόρεμα, κρατώντας τα πτυχία μου. Πάντα μου έλεγες ότι έπρεπε να το κάνω αυτό για μένα, αλλά πάντα ήταν για σένα βασίλισσα μου».

Μετά τη δημοσίευση του τρυφερού και συγκινητικού βίντεο, δεν άργησε να γίνει viral και εκατοντάδες άνθρωποι άφησαν τα μηνύματά τους για εκείνη τη μητέρα που, παρόλο που ήταν μόνη και ξεκίνησε από το μηδέν, ήξερε πώς να μεγαλώσει τον γιο της και να τον κάνει καλό άντρα. .

«Μαζί ξεκινήσαμε από το τίποτα, από παιδί υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα προσπαθήσω να σου δώσω όλα όσα σου αξίζουν, μητέρα. Με αυτά τα πτυχία που είναι τώρα δικά σου, στην ψυχολογία και στα ισπανικά, είναι η απόδειξη ότι το μαγικό μας μέλλον πρόκειται να ξεκινήσει, ότι αυτές είναι μόνο μία από τις πολλές αποδείξεις ότι δεν έχεις απογοητεύσει ποτέ εμένα, ούτε τον εαυτό σου, μαμά. Σ’αγαπώ”.

Μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτή τη δημοσίευση και αφήστε μας το σχόλιό σας για αυτόν τον νεαρό που αναμφίβολα γνωρίζει τη μεγάλη αξία που έχει μια μητέρα στη ζωή των παιδιών της.

Αυτό είναι ένα μικρό σημάδι ότι πρέπει να τους αγαπάμε, να τους σεβόμαστε και να τους δίνουμε ό,τι καλύτερο έχουμε στη ζωή. Δείξτε τους ότι χάρη σε αυτούς είμαστε οι σημερινοί ανεξάρτητοι ενήλικες και ότι κάθε ένα από τα επιτεύγματα που επιτυγχάνουμε είναι χάρη στην τεράστια προσπάθειά τους.