Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
διεθνήΝεαρή αστυνομικός πήγε με έξι συναδέλφους της ακόμα και εν ώρα υπηρεσίας

Νεαρή αστυνομικός πήγε με έξι συναδέλφους της ακόμα και εν ώρα υπηρεσίας

Νεαρή αστυνομικός πήγε με 6 συναδέλφους της – Σάλος με τις αποκαλύψεις

Πέντε αστυνομικοί απολύθηκαν στην πόλη Λα Βερν όταν ήρθαν στο φως οι σeξουαλικές παρεκτροπές τους, ακόμα και εν ώρα υπηρεσίας

Σάλος έχει προκληθεί σε μια μικρή πόλη του Τενεσί από τις αποκαλύψεις για τις… σeξoυαλικές παρεκτροπές μεγάλου αριθμού αστυνομικών στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με αναφορές, μία παντρεμένη γυναίκα αστυνομικός στο Λα Βερν είχε συνάψει εpωτικές σχέσεις με έξι συναδέλφους της, ενώ φέρεται να μη δίσταζε να ικανοποιήσει τις ορέξεις της ακόμα και εν ώρα υπηρεσίας.

neari astynomikos pige me eksi synadelfous tis akoma kai en ora ypiresias1

Η «πέτρα του σκανδάλου» Μέγκαν Χολ αλλά και τέσσερις ακόμη αστυνομικοί, ο Χουάν Λούγκο, ο Λούις Πάουελ, ο Τάι ΜακΓκάουαν και ο Σένεκα Σιλντς απολύθηκαν τον Δεκέμβριο έπειτα από εσωτερική έρευνα που αποκάλυψε την ανάρμοστη δραστηριότητα των εμπλεκομένων, ορισμένοι από τους οποίους ήταν παντρεμένοι. Δύο ακόμη άτομα που φέρονται να είχαν εpωτικές επαφές με τη νεαρή αστυνομικό έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

neari astynomikos pige me eksi synadelfous tis akoma kai en ora ypiresias2

Σύμφωνα με τοπικό τηλεοπτικό σταθμό που επικαλείται η New York Post, η Χολ, η οποία έλεγε ότι διατηρούσε μια ελεύθερη σχέση με τον σύζυγό της, είχε κάνει στοματικό σeξ με δύο συναδέλφους της μέσα στο αστυνομικό τμήμα του Λα Βερν, αντάλλαζε γυμνές φωτογραφίες μαζί τους και, τουλάχιστον σε μία περίσταση, είχε ξεγυμνωθεί δημοσίως σε πάρτι.

neari astynomikos pige me eksi synadelfous tis akoma kai en ora ypiresias3

Ο αρχιφύλακας Λούις Πάουελ

Όπως αποκάλυψε η εσωτερική έρευνα, οι εpωτικές συναντήσεις ανάμεσα στην Χολ και τους εραστές της λάμβαναν χώρα σε ξενοδοχεία, σπίτια και σε ένα σκάφος. Η αστυνομικός δεν έκρυψε από τους εραστές της τις «εμπειρίες» της άλλους συναδέλφους, αντιθέτως καυχιόταν για εκείνες, κάνοντας ειδική αναφορά στα «εντυπωσιακά» προσόντα ενός από αυτούς, του Λούις Πάουελ.

neari astynomikos pige me eksi synadelfous tis akoma kai en ora ypiresias4

Η έρευνα για την ανάρμοστη συμπεριφορά της Χολ ξεκίνησε από μια ανώνυμη καταγγελία που δέχτηκε ο δήμαρχος της πόλης για τις δραστηριότητες της αστυνομικού. Η καταγγελία έκανε λόγο για πολυάριθμους εραστές της Χολ μέσα στο τμήμα και για ένα «τρίο» που είχε κάνει η αστυνομικός με τον αστυνομικό Μαλιόκο και τη σύζυγό του.

Τα πιο σημαντικά