Νέα ζωή για τον Θύμιο: Τα πρώτα λόγια, το σπίτι που νοικιάζει, οι γιατροί, η δουλειά και το ευχαριστώ

20 Ιουνίου, 2022 6:19 ΜΜ
More videos

Ο Θύμιος Μπουγάς, που βρέθηκε το περασμένο Σάββατο, ύστερα από 1,5 μήνα μετά την εξαφάνισή του, φαίνεται ότι θα έχει μία ευκαιρία για μία καλύτερη ζωή.

Συγκεκριμένα, στο πλευρό του 39χρονου θα σταθεί ο δήμος Πύργου, ώστε να έχει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου.

Ευκαιρία για μία καλύτερη ζωή θα έχει ο Θύμιος Μπουγάς

Στη συνάντηση που είχε ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλος μαζί του, ο Θύμιος Μπουγάς επεσήμανε πως «δεν έφυγα ποτέ από τον Πύργο»  και ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον του και δήλωσε πως είναι καλά.

Τόνισε πως παρέμενε στον Πύργο και μετά το περιστατικό εκφοβισμού εναντίον του, ενώ σημείωσε πως είχε εφοδιαστεί τα απαραίτητα από σούπερ μάρκετ για αρκετό καιρό και πως ο ίδιος ετοίμαζε το φαγητό του, χωρίς να χρειαστεί κάτι άλλο άμεσα.

Επιπροσθέτως, με μέριμνα του δήμου, θα ξεκινήσουν διαδικασίες για να του χορηγηθεί και πάλι το επίδομα πρόνοιας, το οποίο είχε διακοπεί από το 2015, ενώ θα αναζητηθεί εποχιακή δουλειά, ώστε ο Θύμιος να εργάζεται και να ενισχύσει το εισόδημά του.

Η επιλογή του Θύμιου Μπουγά να απομονωθεί

Από την ημέρα που διαπιστώθηκε η εξαφάνισή του, ο Θύμιος Μπουγάς είχε επιλέξει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, καθώς δεν ήταν εύκολα διακριτό, λόγω της πυκνής βλάστησης και δεν θα γινόταν εύκολα αντιληπτός από κατοίκους και περαστικούς.

Όπως ανέφερε το patrisnews, όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί πού κρυβόταν τόσο καιρό, φέρεται να απάντησε ότι «κάθε βράδυ ήμουνα στην πλατεία» και ότι δεν είχε καταλάβει ότι τον αναζητούσαν.