Η Νέα Ζηλανδία πληρώνει τις διακοπές σας αν πάτε εκεί για συνέντευξη δουλειάς

Μαρ 2, 2017 4:53 ΜΜ
More videos

Η βιομηχανία της τεχνολογίας στην πόλη Ουέλλινγκτον αναζητά ειδικούς στις καινοτόμες επιστήμες από όλο τον κόσμο και προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία. Δωρεάν διακοπές σε όσους αποδεχτούν την πρόσκληση.

Το πρόγραμμα Looksee, σε συνεργασία με το πρακτορείο οικονομικής ανάπτυξης της πόλης και μια εταιρία που ειδικεύεται στην αναζήτηση εξειδικευμένου προσωπικού, θα φιλοξενήσουν 100 τυχερούς υποψηφίους. Αυτό σημαίνει πως θα πληρώσουν για εκείνους τα αεροπορικά εισιτήρια, αλλά και τη διαμονή τους.

victoria

AdTech AdΣε αντάλλαγμα, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εμφανιστούν σε προκαθορισμένα ραντεβού για εργασία, με “πρωτοπόρες εταιρίες τεχνολογίας” στην πόλη. Επιπλέον, όσοι επιλεχθούν θα πρέπει να συμμετέχουν σε συναντήσεις, αλλά και εξορμήσεις στην πόλη.

Στο τέλος, οι εταιρίες της πόλης αναμένεται να κάνουν προσφορές απασχόλησης στους καλύτερους υποψηφίους. Στην χειρότερη περίπτωση δηλαδή, εφόσον έχεις επιλεχθεί, να επιστρέψεις χωρίς δουλειά, αλλά με ένα ταξίδι στην άλλη άκρη της γης χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ως τις 20 Μαρτίου, με το ταξίδι να υπολογίζεται για τις αρχές Μαΐου. Ιδανική εποχή για διακοπές.

To Wellington αποτελείται και πρωτεύουσα της καινοτομίας, αφού φιλοξενεί αμέτρητες εταιρίες με αντικείμενο την ανάπτυξη υπερσύγχρονων λύσεων, τις οποίες και φιλοδοξεί να εξάγει στον κόσμο. Καθώς λοιπόν η βιομηχανία της πόλης στον τομέα βρίσκεται σε άνθιση, αναζητά περισσότερους εργαζόμενους.

“Φέρνουμε 100 από τους καλύτερους του κόσμου, ώστε συμπληρώσουν 100 υπέροχες θέσεις εδώ στο Wellington. Τέσσερις ημέρες με προκαθορισμένα ραντεβού, συναντήσεις και εξερευνήσεις στην πόλη, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν προσφορές εργασίας που δεν περίμενες ποτέ πως υπήρχαν σε ένα μέρος και έναν τρόπο ζωής που δεν φανταζόσουν” σημειώνει η ειδική ιστοσελίδα.

Για όσους ενδιαφέρονται, μάθετε περισσότερα ΕΔΩ

[n247] [independent]

Ακολουθήστε μας στο facebook: