Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΝέα τροπή στην υπόθεση της 27χρονης Αναστάζια – Συνεργούς αναζητά η Αστυνομία,...

Νέα τροπή στην υπόθεση της 27χρονης Αναστάζια – Συνεργούς αναζητά η Αστυνομία, αρνείται τα πάντα ο Μπαγκλαντεσιανός

Οι έρευνες για τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα συνεχίζονται με τις Αρχές να ψάχνουν στοιχεία που να αποκαλύπτουν τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της εξαφάνισης της Πολωνής που βρέθηκε στραγγαλισμένη σε βαλτώδη περιοχή της Κω, γυμνή, τυλιγμένη σε σεντόνι και καλυμμένη με κλαδιά και φυτά.

Με τις Αρχές να έχουν ήδη συλλάβει τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής και της γενετήσιας πράξης την ώρα που το θύμα δεν ήταν σε θέση να αντιδράσει λόγω αλκοόλ , ψάχνουν πληροφορίες για το πώς μεταφέρθηκε το σώμα της Αναστάζια στην περιοχή εγκατάλειψής της, όπως και λεπτομέρειες για το αν ήταν ζωντανή όταν πετάχτηκε στο κτήμα αλλά και αν υπήρχαν πάνω από ένα άτομα που συμμετείχαν στην εξαφάνισή της ως συνεργοί.
Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός ο οποίος δήλωσε αρχικά ότι συνάντησε την κοπέλα το βράδυ που εξαφανίστηκε, συνευρέθηκαν ερωτικά στο σπίτι του και στη συνέχεια την άφησε σε συγκεκριμένο σημείο, θα πέρασε σήμερα την πόρτα του ανακριτή, αρνούμενος ωστόσο κάθε εμπλοκή του. Το σημείο που είχε υποδείξει ο ίδιος ως το μέρος που την άφησε μετά τη μεταξύ τους συνέρευση ερευνήθηκε από την Αστυνομία αλλά δεν είχε βρεθεί κανένα στοιχείο.
Ο πολύ έμπειρος ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την υπόθεση της άτυχης τουριστικής υπαλλήλου και πρόσθεσε στοιχεία στα οποία αναφέρονται τόσο συνεργοί στη μεταφορά του σώματος της Πολωνής όσο και για την πιθανότητα βιασμού, από κάποιον εκ των ανθρώπων της παρέας του 32χρονου.


Τα πιο σημαντικά