Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΕλένη Τοπαλούδη: Πληροφορίες για ροζ βίντεο - Νέα τροπή στην υπόθεση

Ελένη Τοπαλούδη: Πληροφορίες για ροζ βίντεο – Νέα τροπή στην υπόθεση

Nέα τροπή στην υπόθεση, φέρνουν οι πληροφορίες για την ύπαρξη ροζ βίντεο. Ενός βίντεο που τραβήχτηκε χωρίς της θέληση της Ελένης. Το μυστικό της, είχε αποκαλύψει η άτυχη φοιτήτρια στην κολλητή φίλη της, η οποία με τη σειρά της, μετά τη δολοφονία, κατέθεσε όσα ήξερε, στις αρχές.

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η κολλητή φίλη της 21χρονης φοιτήτριας φέρεται να έχει παραδεχθεί στην κατάθεσή της ότι έχει πέσει θύμα βιασμού.

«Ο λόγος που την είχε κάνει να απομακρυνθεί από το περιβάλλον της είναι ένα pοζ βίντεο, το οποίο δεν είναι poζ βίντεο γιατί δεν πήγε με την θέλησή της. Υπήρχε ένα κακουργηματικής φύσης βίντεο, μια βιντεοληψία παράνομη η οποία είχε γίνει κατά την διάρκεια μιας παράνομης πράξης, είχε πέσει θύμα βιασμού είχε πει στην φίλη της» είπε η παρουσιάστρια.

Εν συνεχεία ακούστηκαν τα λόγια της κολλητής φίλης αδικοχαμένης φοιτήτριας:

«Η Ελένη είχε γνωρίσει πρόσφατα έναν 19χρονο με καταγωγή από την Αλβανία. Την Τρίτη μιλούσαμε στο τηλέφωνο, όταν της χτύπησαν την πόρτα. Την ρώτησα ποιος είναι και μου είπε ότι είναι το παιδί που της στέλνει μηνύματα, εννοώντας τον 19χρονο με τον οποίο είχαν αναπτύξει στενή σχέση τελευταία. Μου είπε ότι θα πήγαιναν να φάνε σουβλάκι».

«Κλείσαμε το τηλέφωνο κι έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της. Μου είχε πει ότι ο 19χρονος την κυνηγούσε κι ότι δεν είχε δεθεί ποτέ στο περιβάλλον με κανέναν. Επίσης μου είχε εκμυστηρευτεί ότι δεν της άρεσε καθόλου η ζωή της στην Ρόδο. Δυσκολευόταν και με τα οικονομικά της. Τον τελευταίο καιρό η Ελένη είχε απομακρυνθεί από όλους και πιστεύω ότι δεν ένιωθε καλά» είπε εν συνεχεία.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: “Μαζί σου”Τα πιο σημαντικά