Κυριακή, 26 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΝέα σύντροφος για τον Γιάννη Στάνκογλου: «Είναι παρουσιάστρια», λέει ο Λιάγκας –...

Νέα σύντροφος για τον Γιάννη Στάνκογλου: «Είναι παρουσιάστρια», λέει ο Λιάγκας – «Δεν είμαι εγώ», λέει η Σκορδά

Ο Γιάννης Στάνκογλου πριν μερικούς μήνες αποκάλυψε ότι πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Knutsen μετά από σχεδόν 20 χρόνια κοινής πορείας.

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Δευτέρας έκανε το σχόλιό του με αφορμή τη συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος αλλά και την αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για την προσωπική ζωή του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, αφού προβλήθηκε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιάννη Στάνκογλου, αλλά και το βίντεο από το «Happy Day» όπου η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε πως ο ηθοποιός έχει προχωρήσει τη ζωή του με πρόσωπο από τον ίδιο χώρο, ο Γιώργος Λιάγκας, τόνισε πως δεν έπρεπε να περιγράψουν τόσο ανοιχτά τη νέα του σύντροφο.
«Το είπαν όλο! Είπαν ότι είναι συνάδελφος, άρα είναι παρουσιάστρια. Στον χώρο της showbiz. Άρα τι το κράτησαν κρυφό; Εγώ δεν θα πω όνομα, μη φοβάστε αλλά και οι άλλοι δεν είναι ότι δεν είπαν; Δεν είναι ηθοποιός, αλλά συνάδελφος παρουσιάστρια… Όλο αυτό που το ξέρουμε όλοι αλλά δεν θέλουμε να το πούμε είναι αυτό που λέμε και στο χωριό μου… “θέλει να το κρύψει και η χαρά δεν την αφήνει”. Αφού δεν ήθελαν να πουν τα όνομα, ας μην το έλεγαν καθόλου. Αυτή τη σχέση την ξέρουμε όλοι εδώ και καιρό και για αυτό τον λόγο δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός, διότι ο περίγυρος μπορεί να αναρωτιέται αν έχουν κλείσει ο κύκλος με το παρελθόν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η Φαίη Σκορδά ξεκαθαρίζει πως δεν είναι εκείνη η νέα σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου

Στην εκπομπή «Fay’s Time», συζητήθηκε η φημολογούμενη νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν αποκάλυψαν ονόματα. Όταν είσαι διακριτικός και έχεις ένα ρεπορτάζ προσπαθείς να το πεις όσο πιο διακριτικά μπορείς», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, θέλοντας να κάνει χιούμορ, τόνισε πως η νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου είναι η Φαίη Σκορδά, λέγοντας: «Αν δεν ήθελες να το πω Φαίη μου ας μου το έλεγες. Δεν φταίω εγώ που πήγαινες με το αγόρι σου και έτρωγες τα Σαββατοκύριακα».

Η Φαίη Σκορδά πάντως, ξεκαθάρισε την κατάσταση λέγοντας: «Εγώ πάντως δεν είμαι. Παιδιά, εγώ δεν είμαι».
Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Happy Day», χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτονται στοιχεία της γυναίκας.

«Σε πρώτη φάση δεν θα πούμε ονόματα» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου και έδωσε τον λόγο σε συνάδελφό της, η οποία έδωσε μερικές πληροφορίες παραπάνω. «Για να προλάβω τα τηλέφωνα, δεν είναι το πρόσωπο, για το οποίο φημολογείται, ένα πρόσωπο που κάνουν και το ίδιο επάγγελμα. Είναι με μια γυναίκα από τον ευρύτερο χώρο της σόουμπιζ. Έχει έκθεση».

«Μπορεί να είναι και συνάδελφος, του χώρου μας» τη διέκοψε η παρουσιάστρια. «Συνάδελφος ποιανού;» τη ρώτησε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Δική μου Τίνα; Τι είμαι δικηγορίνα; Συνάδελφος, του χώρου μας» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πρόσθεσε: «Αν ισχύουν τα ονόματα που μου έχετε πει, ταιριάζουν, είναι πολύ ωραίο ζευγάρι και πολύ φωτογραφίσημο».

Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε τον χωρισμό του από την Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό «Hello» στα μέσα του Αυγούστου, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τους λόγους του διαζυγίου τους.

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν η οικογένειά του τον ακολουθεί στις περιοδείες του, ο ηθοποιός είχε πει: «Τα παιδιά μου, ναι. Έχω χωρίσει εδώ και τριάμισι χρόνια εξάλλου. Με τα παιδιά μου περνάμε όλο τον Αύγουστο μαζί, όπως και πέρυσι και πρόπερσι. Περνάμε έναν μήνα σαν μπουλούκι, gipsy kings. Τους αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνονται. Έχουν γνωρίσει μέρη στα οποία πηγαίνουμε κάθε χρόνο, κόσμο σε αυτά τα μέρη που ξανασυναντούν».

Τα πιο σημαντικά