Νέα Σμύρνη: «Στο βίντεο ο αντίχειρας φαίνεται σαν μόριο» ισχυρίζεται ο δικηγόρος του 22χρονου

14 Μαΐου, 2021 4:51 ΜΜ
More videos

«Εγώ βλέποντας το βίντεο δεν βλέπω αντρικό μόριο» ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του 22χρονου μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Την υπερασπιστική γραμμή του 22χρονου επιδειξία στη Νέα Σμύρνη, ανέπτυξε σήμερα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο δικηγόρος του, Γιώργος Μυταλούλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα, αναβλήθηκε, για δεύτερη φορά η δίκη του 22χρονου επιδειξία που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, μετά τις καταγγελίες για επιθέσεις σε βάρος τεσσάρων γυναικών.

Ενώ με εντολή εισαγγελέα καλείται να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις και για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού, ο δικηγόρος του 22χρονου, υποστήριξε σήμερα πως το βίντεο δεν έπρεπε να έχει δοθεί στην δημοσιότητα, προσθέτοντας πως ο αντίχειρας του αριστερού χεριού του πελάτη του φαίνεται σαν ανδρικό μόριο.

«Στο βίντεο αυτό, όπως βλέπει κάποιος που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας, βλέπει να έχουν καλυφθεί τα γεννητικά του όργανα με μία θολούρα, επίτηδες για να μη φαίνονται. Κάνει λοιπόν τον συνειρμό αυτός που βλέπει το βίντεο ότι εκεί εκτίθενται πλήρως αυτά τα γεννητικά όργανα. Κανένας δεν ασχολήθηκε πλήρως με αυτό το βίντεο, το οποίο είναι παράνομο αποδεικτικό μέσο γιατί πρόκειται για πλημμέλημα, και δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί, έπρεπε η συγκεκριμένη παθούσα να το δώσει στην αστυνομία και η αστυνομία να κάνει την δουλειά της» δήλωσε ο συνήγορος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha.

Ο 22χρονος συνελήφθη μετά την καταγγελία και το βίντεο που ανέβασε μια 25χρονη κοπέλα στο Facebook. Σε αυτό, η γυναίκα φαίνεται να μπαίνει βιαστικά στην πολυκατοικία που διαμένει και να κλείνει την πόρτα ανεβαίνοντας τα σκαλιά. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ένας άνδρας που στο βίντεο φαίνεται να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα, πλησιάζει και σπρώχνει την κλειδωμένη πόρτα με το χέρι του.

Τον ίδιο άνδρα αναγνώρισαν ακόμα τρεις γυναίκες και μία εξ αυτών, μια 22χρονη κοπέλα, κατήγγειλε τον 22χρονο για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησής στις 6 Αυγούστου του 2020. Και για αυτό το περιστατικό υπάρχει βίντεο, όπως έκανε γνωστό η νέα γυναίκα.

«Εγώ βλέποντας αυτό το βίντεο, δεν βλέπω αντρικό μόριο»

«Εάν δείτε το βίντεο προσεκτικά, εμένα δεν μου μοιάζει αυτό το πράγμα κάτι από αυτό που καταμαρτυρείται, γιατί η βερμούδα είναι μέχρι πάνω. Μου φαίνεται πολύ περίεργο» ισχυρίστηκε στο T-live ο κ. Μυταλούλης. «Δεν είπε ποτέ ότι είδε ζωντανά τα γεννητικά όργανα. Είπε ότι τα είδε από το βίντεο. Όταν στρίβει μάλιστα για να φύγει ο 22χρονος, αν κάνετε μία ανάλυση που κανένας δεν την έχει κάνει, ο αντίχειρας του αριστερού χεριού, φαίνεται σαν να είναι το μόριο. Η παθούσα πιστεύει ότι είδε τα γεννητικά του όργανα από το βίντεο. Δεν της τα έδειξε ποτέ ζωντανά ο άνθρωπος αυτός. Εγώ βλέποντας αυτό το βίντεο, δεν βλέπω αντρικό μόριο» υποστήριξε ο κ. Μυταλούλης για τον πελάτη του που κατηγορείται για επιθέσεις σε βάρος τεσσάρων γυναικών στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης.

Ακολουθήστε μας στο facebook: