Νέα Σμύρνη: Ο 24χρονος Ελλάδιος που έκανε καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» ο ένας από τους τρεις μαστροπούς της 14χρονης

22 Μαρτίου, 20238:55 ΜΜ
More videos

Ο 24χρονος που κατηγορείται για την μαστροπεία της 14χρονης που διέμενε σε δομή στη Νέα Σμύρνη είναι ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης που είχε κάνει δημόσια καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου.

Πρόκειται για τον 24χρονο ο οποίος εμφανιζόταν ως «παιδί» της Κιβωτού του Κόσμου και υποστήριζε ότι υπήρχε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας όπου κρατούσαν φυλακισμένα τα παιδιά της συγκεκριμένης δομής.

«Καλύτερα να ήμουν φυλακή» έλεγε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Live News του MEGA.

«Έπαιρνα τον πάτερ Αντώνιο μέσα από την φυλακή για να με βοηθήσει και μου έλεγε να μη του ξανατηλεφωνήσω» είχε δηλώσει, ακόμη.

Αργότερα, ο ίδιος υποστήριζε ότι χρηματίστηκε για να πει ψέματα…

Ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης συνελήφθη χθες μαζί με τους άλλους δύο και θα απολογηθεί την Παρασκευή στην ανακρίτρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία: «Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ. κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός). Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σ ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News