Νέα μόδα αντικαθιστά τα δακτυλίδια αρραβώνων με τρυπήματα στα χέρια

28 Μαρτίου, 20189:31 ΜΜ
More videos

Οι νέες τάσεις που εμφανίζονται στο Instagram, είναι πιο παράξενες από ποτέ. Πλέον, είναι μόδα τα δερματικά τρυπήματα στα δάχτυλα, στη θέση των δαχτυλιδιών του αρραβώνα και του γάμου.

Φαίνεται πως για μερικούς ανθρώπους, τα παραδοσιακά κοσμήματα θεωρούνται ξεπερασμένα. Με τη νέα τάση, το διαμάντι ή ο πολύτιμος λίθος μπορεί να εμφανίζεται στο δέρμα, αφού ασφαλιστεί η βάση και τοποθετηθεί επάνω της η διακοσμητική πέτρα.

Στη θέση του δαχτυλιδιού του αρραβώνα και της βέρας, τοποθετούνται τα διαμάντια ή οι πολύτιμοι λίθοι.

piercingsbyriley / Instagram

Αυτή η πράξη επιλέγεται και από αδέσμευτους ανθρώπους. Αν γίνουν σωστά, είναι ασφαλή.

Ο επαγγελματίας τρυπήματος σώματος Μπίλι ΝτέΜπερυ από το Κίσιμε της Φλόριντα, εξηγεί: «Οι μικρές δερματικές βάσεις είναι ασφαλείς και το σώμα τις κρατά για χρόνια αν βρίσκονται σε σωστά μέρη και αν χρησιμοποιείται τιτάνιο στη εμφύτευση. Αυτό είναι διαφορετικό από άλλα τρυπήματα, αφού θεωρείται «επιφανειακό». Πραγματικά αφήνει ένα άτομο να ξεφύγει από τα παραδοσιακά τρυπήματα όπως στο αφτί ή στη μύτη. Με τη βάση να είναι στερεωμένη στη θέση της κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, οι κορυφές είναι εναλλάξιμες με μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων, σχημάτων και σχεδίων.»

Αυτή η μόδα δεν είναι κάτι καινούριο, αλλά πρόσφατα έγινε διάσημη λόγω της έκθεσης από τα μέσα δικτύωσης.

piercing_insp / Instagram

Επιπλέον, δεν είναι τόσο οδυνηρό όσο φαίνεται και μπορεί να γίνει σε λίγα λεπτά. Ο ΝτέΜπερυ αναφέρει: «Το αν θα πονέσει εξαρτάται από τον καθένα. Μερικοί το χειρίζονται καλύτερα από άλλους. Αλλά νομίζω πως αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει γρήγορα ώστε να μην φτάσει σε σημείο που κάποιος δεν θα μπορεί να το διαχειριστεί.»

Οι γιατροί εξακολουθούν να συμβουλεύουν τους ανθρώπους να είναι προσεκτικοί κατά την τοποθέτηση αυτών των «δαχτυλιδιών».

neekyjadee / Instagram

Ο Τζόσουα Ζέινερ, ο διευθυντής της κοσμητικής και κλινικής έρευνας δερματολογίας στο νοσοκομείο του Μάουντ Σίνεϊ της Νέας Υόρκης, δήλωσε: «Η ανησυχία μου για τη δερματική διάτρηση στο δάχτυλο, είναι το μέρος της. Υπάρχει συνεχής κίνηση στα δάχτυλα, που θα μπορούσε να την μετατοπίσει. Σκεφτείτε πόσες φορές χτυπάμε τα χέρια μας στο τραπέζι ή στις πόρτες.»

Οι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν τρύπα στα δάχτυλά τους για να προσθέσουν κοσμήματα, θα πρέπει να εξετάσουν προσεκτικά το είδος του μετάλλου που θα χρησιμοποιηθεί για τη βάση.

piercednation_ / Instagram

Κάποια μέταλλα όπως για παράδειγμα το νικέλιο, ίσως προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις.

Ποια είναι η γνώμη σας για αυτή την τάση;

thediamondapp / Instagram
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News