Νέα μαρτυρία: Η μητέρα της Πισπιρίγκου πίσω από το δεύτερο μυστηριώδες τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο;

19 Απριλίου, 2022 2:42 ΜΜ
More videos

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που δέχτηκε δημοσιογράφος της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου για την σοκαριστική υπόθεση της Πάτρας.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα έχει τηλεφωνήσει δύο φορές με απόκρυψη και με αλλοιωμένη φωνή σε δημοσιογράφο της εκπομπής T-Live. Ισχυρίζεται πως είναι η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη και επιρρίπτει την ευθύνη για τον θάνατο των τριών παιδιών στον πατέρα τους. “Γιατί αυτός ξέρει τι απέγιναν τα παιδιά του”, “Σώστε τη ψυχή των παιδιών αυτών” φέρεται να έλεγε η γυναίκα στο δεύτερο ανώνυμο τηλεφώνημα.

Σύμφωνα με μαρτυρία φίλης της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, η γυναίκα πίσω από το δεύτερο μυστήριο τηλεφώνημα είναι η μητέρα της 33χρονης, η Ελένη Λεγάτου. Παρά το γεγονός ότι αλλοιώνει την φωνή της, άνθρωποι που τη γνωρίζουν προσωπικά, λένε πως μπορούν να την αναγνωρίσουν από τον τρόπο ομιλίας της και τη φρασεολογία που χρησιμοποιεί.

Σημειώνεται ότι σχετικά με το πρώτο μυστηριώδες τηλεφώνημα που είχε γίνει στις 15 Μαρτίου, η ίδια εκπομπή είχε αποκαλύψει πως επρόκειτο για τις αδελφές Πισπιρίγκου, οι οποίες μιλούσαν εναλλάξ στο τηλέφωνο με κλειστές τις μύτες. Μάλιστα, μέσα από το ακουστικό ακουγόταν και το καναρίνι που είχε η οικογένεια Δασκαλάκη στο σπίτι.

Λαμπρόπουλος: “Η Ρούλα Πισπιρίγκου πίσω από τα τηλεφωνήματα ως μητέρα της συντρόφου του Δασκαλάκη”

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη του MEGA, Βασίλη Λαμπρόπουλο, με βάση την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη, η φωνή πίσω από τα δυο ανώνυμα τηλεφωνήματα είναι της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, από περαιτέρω έρευνα και από πληροφορίες από την πλευρά της οικογένειας του Μάνου Δασκαλάκη, διαπιστώνεται ότι με απόλυτη βεβαιότητα η γυναίκα που τηλεφωνεί και μιλάει για δολοφονία των παιδιών είναι η 33χρονη μητέρα τους.

Εφόσον αποκαλυφθεί ότι άτομο που έκανε το ανώνυμο τηλεφώνημα είναι η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, ουσιαστικά θα πρόκειται για την ομολογία της δολοφονίας των παιδιών, αφού μιλά ξεκάθαρα για “δολοφονία” και την ίδια στιγμή προσπαθεί να βάλει στο κάδρο των υπόπτων τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Δείτε το βίντεο: