Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΝέα καταγγελία για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ήμουν 17 ετών & μου ζητούσε…»

Νέα καταγγελία για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ήμουν 17 ετών & μου ζητούσε…»

Μία νέα καταγγελία με πρωταγωνιστή το πρώην μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» Στάθη Παναγιωτόπουλο βλέπει το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα , μία νεαρή κοπέλα η οποία μίλησε στον Alpha, αποκάλυψε πως πριν από αρκετά χρόνια όταν εκείνη εργαζόταν σε μπαρ και ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Με παρόμοιο τρόπο, όπως έχουμε διαβάσει σε μαρτυρίες αρκετών πλέον γυναικών τόσο από το εργασιακό περιβάλλον, αλλά και από αλλού, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έμοιαζε να γίνεται εμμονικός όταν του άρεσε μια κοπέλα. Αντίστοιχη φαίνεται πως ήταν η αντίδρασή του απέναντι στη γυναίκα που μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή Tlive, στον Alpha.

Συναντήθηκαν σε μπαρ της Θεσσαλονίκης

Όπως, αναφέρει η 28χρονη σήμερα γυναίκα, γνωρίστηκε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όταν εκείνη ήταν ακόμη στην 18 χρόνων στην τρίτη Λυκείου σε ένα ροκ μπαρ στη Θεσσαλονίκη. «Παράλληλα με τις εξετάσεις μου, κάποιες μέρες, απογεύματα πήγαινα και δούλευα εκεί. Ερχόταν για να πιει τον καφέ του» λέει σήμερα η γυναίκα. «Βρισκόμαστε στο μαγαζί και είχαμε βγει έξω και μου είπε “να σου πω λίγο;” και μου είπε “είσαι πολύ όμορφη, φιλί;”» μια μαρτυρία που θυμίζει πολύ παλιότερη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η γυναίκα υποστηρίζει πως έκανε πως παράκουσε προκειμένου να τον αποφύγει και σημειώνει πως η συμπεριφορά αυτή ήταν εξακολουθητική έκτοτε από την πλευρά του Στάθη Παναγιωτόπουλου. «Γενικότερα ήταν έτσι… το βλέμμα, το ύφος» θυμάται.

Η πρόσκληση στα γυρίσματα του «Ράδιο Αρβύλα»

O Στάθης Παναγιωτόπουλος προσκάλεσε την κοπέλα να παρακολουθήσει τα γυρίσματα του Ράδιο Αρβύλα, με τον παρουσιαστή να την παραλαμβάνει με το αμάξι του από το σπίτι των γονιών της. Στη διαδρομή, η γυναίκα υποστηρίζει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την πλησίασε και προσπάθησε να τη φιλήσει στο στόμα.

«Προσπάθησε δυο, τρεις, τέσσερις φορές να με φιλήσει, του είπα “όχι”. Ήθελε να μου κάνει άλλη ερωτική πράξη κι εγώ το απέκλεισα», κάτι που εκνεύρισε ιδιαίτερα τον παρουσιαστή. Φαίνεται μάλιστα πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος το θεωρούσε σχεδόν δεδομένο ότι θα υπάρξει ερωτική επαφή μεταξύ τους, εφόσον της έκανε την τιμή να την πάρει μαζί του στα γυρίσματα.

«Υπέγραψα τέτοιο συμβόλαιο αν έρθω ότι θα συμβεί κάτι μεταξύ μας ή έδωσε τέτοιο δικαίωμα» του απάντησε εκείνη με τον παρουσιαστή να θέλει να την αφήσει στη μέση του πουθενά, εφόσον δεν ανταποκρινόταν στις ορέξεις του. Τελικά, πείστηκε να την επιστρέψει σπίτι της.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος της είχε προτείνει ακόμη και δουλειά στην εκπομπή

«Μου είχε προτείνει δουλειά να πάω στο Ράδιο Αρβύλα ως μακιγιέζ και μου είχε πει και να πάμε διακοπές στην Αλόννησο γιατί είχε αγοράσει τότε ένα σκάφος» λέει επίσης η 28χρονη σήμερα Θεσσαλονικιά για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, προτάσεις που αρνήθηκε επίσης.

Τα πιο σημαντικά