Νέα καταγγελία για σeξουαλική παρενόχληση: «Με ακούμπησε κάτω από τα ρούχα μου, κατέβασε το εσώρουχο του»

30 Ιανουαρίου, 2021 4:33 ΜΜ
More videos

Πριν λίγες ημέρες η Ζέτα Δούκα μέσω της εκπομπής “Πάμε Δανάη” κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική και σωματική βία. Από τότε ο “ασκός του Αιόλου” άνοιξε και πολλές γυναίκες ηθοποιοί με τη σειρά τους κατήγγειλαν παρόμοια περιστατικά.

Σήμερα, στην εκπομπή ΣΚ Παρέα του ΣΚΑΙ βρέθηκε καλεσμένη η ηθοποιός Ντία Ζούρα και μοιράστηκε τη δική της ιστορία, καταγγέλοντας ηθοποιό-σκηνοθέτη για παρενόχληση την ώρα της πρόβας, αλλά και για λεκτική βία.

«Είμαι στον χώρο από τα 18 μου, 10 χρόνια… Οι ιστορίες είναι πάρα πολλές, με την ιστορία της Μπεκατώρου θυμηθήκαμε όλες τις δικές μας ιστορίες.

Η δική μου ιστορία ξεκίνησε το 2016. Ξεκινάνε οι πρόβες, περνάμε πολλές ώρες με τον συγκεκριμένο ηθοποιό- σκηνοθέτη και αρχίζει μια συμπεριφορά από αυτόν… Αρχίζει η λεκτική βία και η επιθυμία να με απαξιώσει. Από ξεσπάσματα θυμού που δεν είχαν να κάνουν με μένα, μέχρι να με πει άχρηστη.

Το έργο είχε σκηνή βιασμού και σε μια πρόβα προσπάθησε να με ακουμπήσει κάτω απο τα ρούχα, με ακούμπησε, τον κλώτσησα. Ήταν ακόμα μια γυναίκα παρούσα, ήταν ο τρίτος ρόλος της παράστασης. Μου πήρε πολύ καιρό να καταλάβω τι συνέβη», είπε η νεαρή ηθοποιός.

Μάλιστα, λίγα 24ωρα πριν την εμφάνισή της στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή, η Ντία Ζούρα έκανε μια ανάρτηση- κατάθεση ψυχής στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία και τη συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

Συνέβη το 2016, γιατί τώρα;
Γιατί μου πήρε ένα χρόνο να καταλάβω τι είχα ζήσει, δύο χρόνια να με συγχωρήσω που το έπαιξα χαζή και δεν αντέδρασα (ποιος;Εγώ!Που ένα μου λες, δέκα σου απαντάω!), ένα χρόνο να το βάλω στα συρτάρια μου-που με τόση ευλάβεια τακτοποιώ- και λίγους μήνες να καταλάβω πως ο κόμπος στο στομάχι μου είναι δύναμη. Α!Και γιατί έτσι!
Με μείωσες, με έβρισες, με πέταξες από την καρέκλα εν ώρα παράστασης, κατέβασες το εσώρουχο σου στην πρεμιέρα ενώ δεν είχαμε συμφωνήσει κάτι τέτοιο, με άγγιξες στην πρόβα και η κλοτσιά που σου έριξα μάλλον με έσωσε. Κι όμως, ακόμα φοβάμαι να γράψω το όνομα σου δημόσια.
Αέρα στα πανιά σας κα Μπεκατώρου και κα Δούκα, σας ευχαριστούμε!
#thetimeisnow

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω: