Φρίκη στην Ελευσίνα: Κατακρατούσε χωρίς τη θέλησή της 17χρονη, την βίαζε και την εξέδιδε
Ο 31χρονος δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Μια φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης αποκαλύφθηκε στην Ελευσίνα, μετά τη σύλληψη ενός 31χρονου για εμπορία ανθρώπων και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.
Ειδικότερα, ο 31χρονος ο οποίος αναζητούταν δυνάμει εντάλματος, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην περιοχή της Ελευσίνας. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 31χρονος από κοινού με έτερο άτομο, τον Ιούλιο του 2021 εκμεταλλευόμενος την ανηλικότητα 17χρονης, την κατακρατούσε χωρίς τη θέλησή της και την εξέδιδε σε πελάτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Ελευσίνας, παρουσιάζοντάς την ως ενήλικη, με σκοπό τον πορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους, ενώ προέβαινε και σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 31χρονου στην Ελευσίνα
Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος 31χρονος για εμπορία ανθρώπων και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη
Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 3-7-2025, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην περιοχή της Ελευσίνας, 31χρονος ο οποίος αναζητούνταν δυνάμει εντάλματος για εμπορία ανθρώπων και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.
Ειδικότερα, ο 31χρονος από κοινού με έτερο άτομο, τον Ιούλιο του 2021, εκμεταλλευόμενος την ανηλικότητα 17χρονης, την κατακρατούσε χωρίς τη θέλησή της και την εξέδιδε σε πελάτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή της Ελευσίνας, παρουσιάζοντάς την ως ενήλικη, με σκοπό τον πορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους, ενώ προέβαινε και σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.