Νέα επiθεση Μπέου στην προϊσταμένη μνημείων Θεσσαλίας: «Τρώει 7 σοκολατάκια την ώρα, δεν χωράεı από την πόρτα»

28 Αυγούστου, 20237:13 ΜΜ

Ο Αχιλλέας Μπέος επιτέθηκε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς στη προϊσταμένη μνημείων της Θεσσαλίας και κλιμακώνει την επίθεσή του.

Ο δήμαρχος Βόλου με αφορμή μια απόφαση της Ρέας Γεωργίου που μπλοκάρει κάποια έργα οδοποιίας στην πόλη, έβαλλε εναντίον της μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Αυτό το υποκινεί κάποιος, μια ομάδα ατόμων. Είναι ξεκάθαρο, είναι προεκλογικά, αλλά εμένα αυτά δεν με αγγίζουν γιατί έχω πάνω απ’ όλα την συνείδησή μου καθαρή» τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 ο κ. Μπέος, αναφορικά με τις κατηγορίες που δέχεται για σεξιστική επίθεση σε βάρος της Προϊσταμένης Νεοτέρων Μνημείων Θεσσαλίας Ρέας Γεωργίου.

Τις προηγούμενες ημέρες 550 γυναίκες από διάφορους επαγγελματικούς χώρους και ευρύ πολιτικό φάσμα, υπέγραψαν κείμενο-καταγγελία συγκεντρώνοντας ηλεκτρονικές υπογραφές.

«Εγώ λειτουργώ με γνώμονα το συμφέρον της πόλης. Και όχι με τον “Tόφαλο”. Τι σημαίνει τόφαλος; Γιατί πάω να τρελαθώ, θα ξεχάσω και τα ελληνικά. Εγώ δεν είμαι μορφωμένος ξέρετε, είμαι λαϊκός τύπος, απλός. Αν έλεγαν έναν άντρα Τόφαλο είναι σεξιστικό; Ο Τόφαλος αρσιβαρίστας ήτανε από την Πάτρα. Και πρωταθλητής κιόλας.Απο που κι ως που λοιπόν, το “τόφαλος” έχει να κάνει με σεξισμό; Αντε με λέει εμένα ένας τόφαλο – τι είναι; σεξιστικό σχόλιο; Είναι για τρέλα» ανέφερε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο ο Αχιλλέας Μπέος.

Ερωτηθείς για το λόγο που η κυρία Γεωργίου βρέθηκε στο στόχαστρό του, ο δήμαρχος Βόλου εξήγησε ότι είχε υποβληθεί μια μελέτη, «ολοκληρώθηκε ένας φάκελος, και ο δήμος διεκδίκησε και πήρε 760 χιλιάδες για δύο κυκλικούς κόμβους που είναι κομμάτι αναπόσπαστο σε ότι έχει να κάνει με το κυκλοφοριακό θέμα της πόλης. Κι αυτή η κυρία το απέρριψε. Ο κυκλικός κόμβος πού εμποδίζει; Και δεν θα τη ρωτήσω ξέρετε…. Το κυκλοφοριακό θέμα, η άσφαλτος, τα πεζοδρόμια, οι δρόμοι, ανήκουν στον δήμο». «Η ίδια έχει κάνει σωρεία παραβάσεων προς όφελος ιδιωτών, έχουνε γίνει καταγγελίες, κι έρχεται τώρα εδώ, ξεκάθαρα για πολιτικούς λόγους, και απορρίπτει αυτούς τους κόμβους, δεν κάνει την θετική εισήγηση» είπε μαινόμενος ο Αχιλλέας Μπέος.

Το απόσπασμα της συνέντευξης Μπέου

«Τόφαλος με κεφαλαία, κάθεται και τρώει 7 σοκολατάκια την ώρα»

Κληθείς να απαντήσει αν σκοπεύει να ζητήσει συγγνώμη από την κυρία Γεωργίου, ο Μπέος κλιμάκωσε την επίθεσή του: «Τι; Θα προσποιηθώ; Θα κάνω κάτι άλλο; Αυτός είμαι! Τόφαλος; Με κεφαλαία! Κάθεται σε ένα γραφείο και τρώει 7 σοκολοτάκια την ώρα! Και δεν χωράει από την πόρτα! Και κρίνει, να πούμε το μέλλον της πόλης! Τα 750 χιλιάρικα που χάσαμε».

«Η εμφάνιση δεν είναι κριτήριο, γιατί και η δικιά μου η εμφάνιση δεν είναι κριτήριο. Αλλά είμαι γλυκός στον κόσμο. Τους αρέσω. Ως εμφάνιση δεν είμαι κι εγώ ο πιο ωραίος άντρας. Είμαι ο πιο άσχημος άντρας. Δεν μετράει η εμφάνιση. Είναι σε θέμα χιούμορ, πως εκφράζομαι, τα λέω.

Και τι έγινε δηλαδή; Θα με κρίνουν τώρα εμένα οι – να μην τις / τους χαρακτηρίσω- επειδή είπα τόφαλος; Μην τρελαθώ! Εγώ θα κριθώ για το έργο μου, όχι γιατί είπα τόφαλο την κ. Γεωργίου. Προς Θεού!» κατέληξε ο κ. Μπέος.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News