Νέα ανάρτηση Καφετζόπουλου για Μποφίλιου – «Μα Ρουσία πουνάει όταν σκουτώνει»

16 Μαρτίου, 20225:07 ΜΜ

Η «κόντρα» μεταξύ του Αντώνη Καφετζόπουλου και της Νατάσα Μποφίλιου φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς ο ηθοποιός χρησιμοποιεί για ακόμα φορά στίχους από ένα κομμάτι της τραγουδίστριας για να δείξει πόσο αντίθετος είναι στην αντιπολεμική συναυλία της. Ωστόσο η τραγουδίστρια, μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά την θέση της.

Μετά τη συμμετοχή της ερμηνεύτριας στην αντιπολεμική συναυλία για την Ουκρανία, ο ηθοποιός θέλησε να ανεβάσει στα social media ένα σκίτσο, δείχνοντας γι’ ακόμα μία φορά τον προβληματισμό του για την απόφασή της να βρεθεί στο Σύνταγμα.

Το σκίτσο που ανάρτησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος:

Στο εν λόγω σκίτσο που ανάρτησε, βλέπουμε τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, να παίζει πιάνο πάνω στη βομβαρδισμένη Ουκρανία και να κανιβαλίζει το σήμα της ειρήνης.

Η ανάρτηση του Αντώνη Καφετζόπουλου

«Μα Ρουσία πουνάει όταν σκουτώνει, να το τυμάσαι μικρή μου καρντιά, το Ρουσία πουνάει πάαντα όταν σκουτώνει, πάααντα» γράφει στην ανάρτηση, παραμορφώνοντας τους στίχους από το γνωστό κομμάτι της Νατάσας Μποφίλιου «Η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει».

Ωστόσο, αρκετοί συνάδελφοί του στηρίζουν την απόφαση της ερμηνεύτριας για την αντιπολεμική συναυλία. Ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν δημόσια τη στήριξή τους, η Κλέλια Ρένεση και ο Πάνος Βλάχος.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News