Νέα απόφαση, ανοίγουν και τα καταστήματα για μανικιούρ – πεντικιούρ

14 Δεκεμβρίου, 202011:49 ΠΜ
More videos

Ανοίγουν τα κέντρα αισθητικής για μανικιούρ και πεντικιούρ όπως προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Γεωργιάδης, όταν ρωτήθηκε σχετικά παρέπεμψε στις ανακοινώσεις που θα κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στις 12:30. Στην ερώτηση αν ουσιαστικά ανακοινώνει το άνοιγμα των καταστημάτων αυτών, εξήγησε ότι δεν θέλει να προκαταλάβει τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, εξήγησε ωστόσο ότι πίσω από αυτή υπάρχει η άποψη ότι πολλές γυναίκες προκειμένου να φτιάξουν τα νύχια τους καταφεύγουν στη λύση να καλέσουν τις επαγγελματίες του μανικιούρ και του πεντικιούρ στο σπίτι τους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα και να είναι ανεξέλεγκτο το ενδεχόμενο διασποράς, την ώρα που αν γίνει το άνοιγμα των καταστημάτων η προσέλευση των πελατών θα γίνει με αυστηρά πρωτόκολλα και λιγότερο κίνδυνο διασποράς.

Πηγές στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων που επικαλείται ο ΑΝΤ1 δίνουν μάλιστα ως ημερομηνία ανοίγματος των εν λόγω ινστιτούτων αύριο ή το αργότερο την Τετάρτη με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και μόνον κατόπιν ραντεβού.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News