ΝΔ: «Η ΕΡΤ έχει μετατραπεί σε γκαιμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ»

29 Σεπτεμβρίου, 2017 7:22 ΜΜ
More videos

Ανοιχτό πόλεμο με την κυβέρνηση και με μήλο της έριδας την ΕΡΤ άνοιξε η ΝΔ, επειδή στη χθεσινή αξιολόγηση των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων, δεν προκρίθηκε να προβληθεί η επίσκεψη του Προέδρου της ΝΔ στην Ευελπίδων.

Με ανακοίνωσή της, η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί να επιβάλλει τη δική της λογική στην αξιολόγηση των δελτίων αποκαλώντας την ΕΡΤ «γκαιμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ» και κατηγορώντας την ότι «εκτελεί διατεταγμένες υπηρεσίες από το Μέγαρο Μαξίμου». Μάλιστα, απευθυνόμενη ευθέως προς την κυβέρνηση, η ΝΔ την κατηγορεί για «αυταρχικές, καθεστωτικές πρακτικές».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Η Ε.Ρ.Τ., ενώ πληρώνεται από το σύνολο των Ελλήνων και οφείλει να λειτουργεί ως δημόσια τηλεόραση, έχει μετατραπεί σε γκαιμπελικό παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα χθεσινά δελτία ειδήσεων, εκτελώντας διατεταγμένες, από το Μέγαρο Μαξίμου, υπηρεσίες, δεν προέβαλε την επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Ηθικοί αυτουργοί για την θρασύτατη απόπειρα φίμωσης της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου της είναι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και άμεσα υπεύθυνοι η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. και η επιτελική ομάδα της διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης.

Καλούμε την Κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία και να εγκαταλείψει τις αυταρχικές, καθεστωτικές πρακτικές της.

Ο γκαιμπελισμός δεν θα περάσει».

[in] [documento]

Ακολουθήστε μας στο facebook: