Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μετά την αποχώρηση από το Survivor: Το θέμα με την υγεία της και τα «καρφιά» για δύο συμπαίκτες της

17 Μαΐου, 20225:24 ΜΜ

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε την Κυριακή 17/5 στο Survivor, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι, για λόγους υγείας.

Σήμερα το απόγευμα, η πρώην παίκτρια επιστρέφει στην Ελλάδα, μέχρι τότε όμως η εκπομπή Love Ιt την Τρίτη 17/5 έδειξε ένα μικρό απόσπασμα από τις πρώτες δηλώσεις της, μετά την οικειοθελή αποχώρηση.

«Δεν έχω συνέλθει ακόμα, μίλησε και με τον γιατρό μου στην Αθήνα, οπότε παίρνω και μία αγωγή για να είμαι λίγο καλύτερα. Θεώρησα και εγώ και η παραγωγή ότι θα είναι καλύτερο για εμένα να μην συνεχίσω στο παιχνίδι, για να μην ρισκάρουμε ένα θέμα υγείας», είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για το θέμα με την υγεία της που την ταλαιπωρεί.

Σχετικά με τους παίκτες που δεν έχει καλές σχέσεις, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δήλωσε: «Ο Τάκης πιστεύω ότι είναι ένα από τα άτομα που είναι ικανός να κάνεις τα πάντα προκειμένου να μείνει στο Survivor. Και η Βρισηίδα είναι ένα άτομο το οποίο σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή και γλυκιά αλλά εγώ θεωρώ ότι δεν είναι στην πραγματικότητα».

Δείτε το βίντεo:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News