Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΝαύπλιο: Έσερναν τον σκύλο τους με λουρί από το ανοιχτό παράθυρο

Ναύπλιο: Έσερναν τον σκύλο τους με λουρί από το ανοιχτό παράθυρο

Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο με την κακοποίηση ενός σκύλου στο Ναύπλιο, τον οποίον έσερναν από ανοιχτό παράθυρο αυτοκινήτου.

Όπως φαίνεται στα πλάνα που εξασφάλισε το «MEGA», το αυτοκίνητο βρίσκεται εν κινήσει και ο συνοδηγός κρατά το λουρί του σκύλου, ο οποίος τρέχει στο πλάι, έξω από το όχημα.

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος τράβηξε και το βίντεο ντοκουμέντο, ανέφερε πως σταμάτησε αυτούς που το έκαναν, για να τους ρωτήσει, γιατί το κάνουν αυτό και του απάντησαν με θράσος: «γιατί έτσι μας αρέσει».

Δείτε το βίντεο:«Λίγο πριν το Παλαμήδι, εντοπίσαμε το αυτοκίνητο αυτό να πηγαίνει μπροστά μας, με τον σκύλο να τον κρατάνε από τη δεξιά πλευρά του οχήματος, από την έξω πλευρά, με ένα σχοινί ή με ένα λουρί. Τους προσπέρασα, ώστε να σταματήσω δεξιά και να τους ρωτήσω τι συμβαίνει και γιατί το πηγαίνουν έτσι. Μου απάντησαν ειρωνικά: «Γιατί έτσι μας αρέσει». Ήταν μία γυναίκα οδηγός και ο άντρας συνοδηγός, που κρατούσε τον σκύλο, ηλικίας περίπου 50-60», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Συνέβη αυτό το σκηνικό λίγο πριν φτάσουν εκεί που πήγαιναν, στον προορισμό τους, γιατί μπήκανε σε μία αυλή σπιτιού. Έξω από το σπίτι ήταν ένα άλλο αυτοκίνητο παρκαρισμένο με έναν νεαρό μέσα, ηλικίας 25-30, ο οποίος μας έβρισε. Ήταν δευτερόλεπτα, δεν ήταν ούτε ένα λεπτό, αλλά δεν γνωρίζουμε για πόση ώρα έσερναν αυτό το σκυλί έτσι. Τα πίσω καθίσματα ήταν άδεια, θα μπορούσαν να το βάλουν μέσα το σκυλί. Υπήρχε χώρος στα πίσω καθίσματα να μπει ο σκύλος από το να τον σέρνουν έτσι… Το σκυλί εκείνη τη στιγμή μπορεί να ήθελε να σταματήσει, να πάρει μια μυρωδιά, να κάνει την ανάγκη του, τι να κάνει; Θα το αποκεφαλίσει το σκοινί, με το αυτοκίνητο που πηγαίνει, έστω και αργά», καταλήγει.

Το βίντεο βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών.

Τα πιο σημαντικά