Νατάσα Θεοδωρίδου: «Tα παιδιά μου δεν θα τα αγγίζει κανείς»

25 Δεκεμβρίου, 20202:43 ΜΜ
More videos

Στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη έδωσε συνέντευξη η Νατάσα Θεοδωρίδου, που μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδιά της και απάντησε και για το περιστατικό που συνέβη με την κόρη της, η οποία κατηγορήθηκε άδικα ότι έκανε πάρτι ενώ είχε νοσήσει από κορονοϊό.

Μία φορά σε είδα πρόσφατα να σοβαρεύεις πολύ, όταν αποπειράθηκαν να «χτυπήσουν» το παιδί σου. Εκεί δεν χωρούσε χιούμορ φαντάζομαι.

Βεβαίως δεν χωρούσε χιούμορ. Τους ανθρώπους που είναι γύρω μου και είναι η ζωή μου, όπως είναι τα παιδιά μου, δεν θέλω να τους αγγίζει κανείς. Το θεωρώ αναξιοπρεπές να έχεις πρόβλημα με κάποιον και να ασχολείσαι με ένα μέλος της οικογένειάς του. Και αυτό το αντιμετώπισα. Έγραψα μόνη μου ένα κείμενο, χωρίς να ρωτήσω κανέναν, και το ανέβασα. Δεν μίλησα με κανέναν, έδειξα τη δική μου θέση, τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους και η αλήθεια, φυσικά, φανερώθηκε.

Σε πόνεσε αυτό που έγινε;

Εμένα καθόλου. Μόνο για τη Χριστιάνα μου στενοχωρήθηκα γιατί είναι ένα πλάσμα μοναδικό, ένα πλάσμα καλό και ήταν πολύ άδικο αυτό που συνέβη. Από εκεί και πέρα, εγώ κρατάω τη δύναμή μου για πραγματικές στενοχώριες, όχι γι’ αυτά που φεύγουν σε ένα απόγευμα, όπως και έγινε.

Τα παιδιά σου είναι ενήλικα, έχουν πάρει πια τον δρόμο τους. Ένιωσες κάποια στιγμή την ανάγκη να τα θωρακίσεις από την εισβολή της δημοσιότητας;

Και όμως δεν χρειάστηκε να το κάνω. Έχω δύο εκπληκτικά κορίτσια, η καθεμία καταφέρνει μόνη της αυτό που θέλει για τον εαυτό της. Ποτέ δεν κάναμε μια τέτοια συζήτηση γιατί δεν τα εξέθεσα όταν ήταν μικρά. Όταν πλέον ενηλικιώθηκαν, είχαν τον απόλυτο έλεγχο της δικής τους ζωής. Εγώ θα ανακατευτώ μόνο όταν δω ότι υπάρχει κίνδυνος. Θέλω τα παιδιά μου να ζουν όπως εκείνα θέλουν, με τους δικούς τους κανόνες και νόρμες. Εγώ απλά οφείλω να είμαι κοντά όταν χρειάζονται τη βοήθειά μου. Η καθεμιά τους κάνει τη ζωή που επιλέγει να κάνει και εγώ είμαι πάντα δίπλα τους.

Ποια σου θυμίζει περισσότερο τον εαυτό σου;

Η Αντριάνα σπουδάζει ακόμα, έτσι;

Είναι στο τρίτο έτος, αλλά σπουδάζει τώρα από απόσταση. Την έχω πάλι σπίτι, κοντά μου, ξαναγυρίσαμε στα παλιά!

Φαντάζομαι ότι όταν έφυγε και η μικρή από το σπίτι θα ήταν λίγο περίεργο.

Όταν έφυγε και η Αντριάνα, τον πρώτο χρόνο το διασκέδασα, μην ξεχνάς ότι από τα 24 μου μεγαλώνω παιδιά. Υπήρχε μια ωραία μοναχικότητα στην αρχή. Μετά είπα «όχι, αυτό δεν είναι ωραίο», αλλά δεν μπορούσα να δώσω λύση και έπρεπε να εγκλιματιστώ. Τώρα, με την πανδημία, ξαναγύρισαν, αύριο θα ξαναφύγουν, η Χριστιάνα ήδη γύρισε πριν από λίγες μέρες στο Λονδίνο και δουλεύει σε μεγάλη δικηγορική εταιρεία. Έτσι είναι η ζωή…

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News