Νατάσα Θεοδωρίδου: «Καλώς να έρθει και ο τρίτος γάμος- Ένας ωραίος, τίμιος τύπος που να λέει Νατάσα και να σβήνει»

19 Δεκεμβρίου, 202111:27 ΜΜ

H κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου συνάντησε την Νατάσα Θεοδωρίδου την Κυριακή. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για όλα δίχως να παραλείψει να αναφερθεί και στο κομμάτι της προσωπικής της ζωή.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επειδή μια σχέση μπορεί να τελειώσει για πολλούς και διαφορετικούς λόγους, πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό για να καταλάβεις γιατί τελείωσε. Αν το καταλάβεις, τότε η μισή νίκη έχει γίνει και η άλλη μισή είναι προσωπική υπόθεση».

«Στην αχαριστία τραβάω… κόκκινη γραμμή και δεν χρειάζομαι δεύτερη ερώτηση» δήλωσε με σαφήνεια για να προσθέσει, λίγο αργότερα, με χιούμορ πως «ναι, με φλερτάρουν οι άντρες, δεν έχω παράπονο αλλά μπορούν και καλύτερα»!

Όταν, όμως, η ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ μίλησε για… τρίτο γάμο, η Νατάσα Θεοδωρίδου αποκρίθηκε άμεσα. «Ε με τον γάμο, σήμερα! Έχει πέσει κανένα σύνθημα; Ποιος ο λόγος να με ρωτάνε όλοι αν θα παντρευτώ; Καλώς να έρθει και ο τρίτος γάμος…».

Ποιος είναι όμως ο άνθρωπος που θα μπορούσε να κερδίσει την καρδιά της γοητευτικής τραγουδίστριας; «Ένας ωραίος, τίμιος τύπος ο οποίος ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και τι ζητάει και με θέλει πάρα πολύ. Δηλαδή λέει «Νατάσα» και σβήνει! Σβήνουν όλα, βγαίνουν από το ρεύμα» απάντησε με χαμόγελο η Νατάσα Θεοδωρίδου. στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News