Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΝατάσα Θεοδωρίδου: Απαντά πρώτη φορά για τη διαφήμιση με τον Τάσο Μπουγά...

Νατάσα Θεοδωρίδου: Απαντά πρώτη φορά για τη διαφήμιση με τον Τάσο Μπουγά – «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη»

Το τραγούδι «Φεγγάρι μου» της Νατάσας Θεοδωρίδου παραφρασμένο τραγουδιέται από τον Τάσο Μπουγά σε γνωστή Πασχαλινή διαφήμιση γνωστού καταστήματος, και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της – «Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ»

Την πρώτη αντίδραση που είχε η Νατάσα Θεοδωρίδου εξασφάλισε η κάμερα του «Πρωινού» και Γρηγόρης Μπάκας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια δήλωσε ιδιαίτερα στενοχωρημένη, χωρίς να θέλει να πει περισσότερα, τόσο για τον Τάσο Μπουγά που πρωταγωνίστησε στη διαφήμιση των Jumbo που προκάλεσε αντιδράσεις, όσο και με τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους που έδωσε τα δικαιώματα του τραγουδιού ώστε να παίξει στην διαφήμιση.

Δεν θέλω να έχω καμία συμμετοχή σε αυτό

«Δεν θα απαντήσω, μη συνεχίσεις την ερώτηση. Ευχαριστώ πάρα πολύ, καταλαβαίνω όλον τον κόσμο που θέλει να μάθει κάτι αλλά δεν θέλω να έχω καμία συμμετοχή σε αυτό. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ξέρω ότι είναι δύσκολη η αποστολή σου.

Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι

Το μόνο σωστό είναι ότι είμαι στενοχωρημένη, τίποτα άλλο. Είμαι στενοχωρημένη πάρα πολύ, γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι, σε αυτό που κάνω. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που μου δείχνει αυτή την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια» είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:
Τα πιο σημαντικά