Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024
διεθνήΝατάσα Καλογρίδη: Τρέχει στην παραλία των Μαλδίβων με ψηλοτάκουνες γόβες

Νατάσα Καλογρίδη: Τρέχει στην παραλία των Μαλδίβων με ψηλοτάκουνες γόβες

Ένα ταξίδι – express έκανε η Νατάσα Καλογρίδη! Η εκρηκτική ηθοποιός αποφάσισε να ταξιδέψει ως τις Μαλδίβες για να βρεθεί κοντά στο καλό της φίλο, Νίκο Κοκλώνη. Ο γνωστός επιχειρηματίας και παρουσιαστής της εκπομπής Celebrity Travel βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο εξωτικό μέρος, παρέα με τον καλύτερό του φίλο, Τρύφωνα Σαμαρά και βιώνουν μοναδικές στιγμές, τις οποίες θα τις θυμούνται για όλη τους την ζωή.

Φαίνεται πως η Νατάσα ζήλεψε και αποφάσισε να βρεθεί και εκείνη στις Μαλδίβες, ώστε να δώσει έναν άλλο αέρα στις διακοπές του Νίκου και του Τρύφωνα! Βέβαια, δεν γνωρίζουμε ακόμη αν μαζί της ταξίδεψε και ο σύντροφός της και γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος ή εκείνος επέλεξε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά του.

Φυσικά, η Νατάσα δεν αποχωρίστηκε τις πολυαγαπημένες της γόβες ούτε στην παραλία! Μπορεί στο Nomads να αναγκάστηκε να τις αφήσει για λίγο, αλλά οι Μαλδίβες δεν έχουν κανόνες, με αποτέλεσμα να τις βάλει και να αρχίζει να τρέχει στις χρυσές αμμουδιές!Τα πιο σημαντικά